News

Klaar voor Valentijnsdag: doe mee aan deze 'Love Run' en vind zo jouw ware liefde

Valentijnsdag is al bijna in zicht. Als jij een relatie hebt, dan zit je al goed, maar ben je nog single en wil je met Valentijnsdag niet alleen zijn? Dan moet je nog even hard aan de bak om de liefde te vinden. Om jou een handje te helpen wordt er de dag vóór Valentijnsdag een Love Run gehouden in Amersfoort. Dé kans om sportief bezig te zijn en ook nog eens een nieuwe liefde aan de haak te slaan. 

Een simpele date zoals een etentje of naar de film is hartstikke leuk, maar als het jou tot nu toe nog niet gelukt is om op die manier liefde te vinden is het misschien goed om iets nieuws te proberen. En deze Love Run is zeker iets héél anders dan een normale date. Met behulp van een 'love connector' worden alle rennende vrijgezellen aan een blinddate gekoppeld, waarna zij op een parcours van 5 kilometer de tijd hebben om elkaar te leren kennen.

Niet alleen voor vrijgezellen
Als jij al voorzien bent van een goede relatie, dan kan ook jij samen met je lover meedoen. Of met je vader, moeder, broertje, opa, beste vriendin: het mag allemaal. Het evenement vindt de dag voor Valentijnsdag plaats, dus op donderdag 13 februari, en opent om 19:00 uur. De Love Run zal om 20:30 uur van start gaan vanaf het winkelcentrum Sint Jorisplein. De route gaat door het oude centrum van Amersfoort, dus aan de romantische omgeving zal het deze date niet liggen!

Inschrijven
Je kunt je via de website inschrijven voor de Love Run en op diezelfde website vind je ook meer informatie over het evenement. Dus, ben jij een beetje sportief en single? Grijp dan vooral je kans!
loverun Amersfoort liefde daten hardlopenBron: Stadium Fun Run | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook