News

Het lijkt erop dat Zac Efron alweer van de markt is

Dat Zac Efron populair is bij de dames, dat weten we allemaal wel. Stiekem waren we dan ook een beetje blij toen we hoorde dat het uit was met zijn vriendin Sarah Bro. Meer Zac voor ons! Helaas was deze vreugde maar van korte duur: de mega knappe Zac heeft zijn oog namelijk alweer laten vallen op een andere vrouw. Dat laten ingewijden weten aan Us Weekly. Benieuwd wie Zac's hart gestolen heeft? Lees dan snel verder.

Zac Efron is samen met Halston Sage

HSM-hunk Zac Efron is nu samen met niemand minder dan actrice Halston Sage. De twee speelden in 2014 samen in de film Bad Neighbours en waren in datzelfde jaar kort aan het daten. Het vuur tussen de twee blijkt dus nooit helemaal gedoofd te zijn, want ze zijn weer samen. Volgens een ingewijde is het al erg serieus tussen de lovebirds en zijn ze enorm verliefd. Cute.

Dit is Halston Sage:

Halston Sage

Break-up Zac Efron en Sarah Bro

Waarom de relatie tussen Zac en zwemster Sarah Bro niet meer werkte, laat een bron ook weten: "De relatie liep gewoon niet meer." De afstand en tijd heeft de vlam tussen de twee langzaam gedoofd. Het werkte simpelweg niet tussen hen. Wil jij weten wat de tekenen zijn dat jouw liefde het uit gaat maken? Die lees je hier. Hopelijk heeft Zac meer geluk met zijn nieuwe liefde Halston.

Bron: shownieuws.nl, elle.com | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved