News

Zac Efron moest tijdens opnames met spoed naar het ziekenhuis

De knappe acteur Zac Efron, ook wel bekend van de High School Musical-films, moest onlangs met spoed naar het ziekenhuis. Hij was aan het filmen voor zijn nieuwe realityprogramma 'Killing Zac Efron'. Deze titel bleek dus iets te letterlijk genomen te zijn. Benieuwd waarom de hunk naar het ziekenhuis moest? Lees dan snel verder.

Opnames 'Killing Zac Efron'

In het nieuwe realityprogramma 'Killing Zac Efron' moest Zac Efron overleven op het onbewoonde eiland: Papoea-Nieuw-Guinea. De acteur moest het drie weken zien te redden met alleen een lokale gids. Het leek allemaal goed te gaan, maar dat duurde niet lang. 'Killing Zac Efron' werd kort geleden namelijk wel heel letterlijk genomen...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jewish Life Now (@jewishlifenow) op

Zac Efron naar het ziekenhuis vanwege infectie

De High School Musical-acteur is tijdens de opnames van zijn realityprogramma getroffen door een infectie. Oh no! 'Levensbedreigend' werd de situatie van de acteur genoemd. Zac Efron werd met spoed gelijk naar een Australisch ziekenhuis gebracht. Volgens Sunday Telegraph spraken de artsen van "een vorm van tyfus of een vergelijkbare bacterie". Zac Efron heeft daardoor maar liefst zeven dagen in het ziekenhuis gelegen. 

Instagram gezondheidsupdate

Maar de trouwe fans van Zac kunnen opgelucht ademhalen. Hij is er weer bovenop. De acteur mocht gelukkig op kerstavond naar huis. Zac Efron gaf gister op Instagram een gezondheidsupdate voor zijn fans. Hij postte een foto waar hij lachend met kinderen om hem heen stond en schreef het volgende: "Heel dankbaar voor iedereen die me heeft gesteund. Ik ben ziek geworden in Papua-New-Guinea, maar ik ben weer opgekrabbeld en heb nog een geweldige drie weken in P.N.G. kunnen doorbrengen." 

Ook meldt hij: "Ik ben thuis met de feestdagen met mijn vrienden en familie. Dank voor alle liefde en medeleven, see you in 2020!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zac Efron (@zacefron) op

Bron: RTL | Beeld: Getty Images 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved