Celebs

Dit is het geslacht van de baby van Mascha van Beautygloss

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Dit is het geslacht van de baby van Mascha van Beautygloss, Taylor Swift vertelt over haar eetstoornis, Monica Geuze reageert op geruchten nieuwe vriend en betekent dit dat de familie Meiland stopt met Chateau Meiland?

Betekent dit dat de familie Meiland stopt met Chateau Meiland?

Oh boy… Het lijkt erop dat Chateau Meiland te koop staat. Op de website van Chateau Marilleaux staat namelijk dat het huis verkocht wordt… Volgens het management van de familie Meiland is het niet waar, maar we weten allemaal wel dat ze ooit hebben gezegd na twee jaar te stoppen met Chateau Marillaux en aan iets nieuws te beginnen. Hmmm, wij zijn benieuwd of Chateau Meiland inderdaad dichtgaat en wat dan hun nieuwe plannen zijn. 

View post on Instagram
 

Monica Geuze reageert op geruchten nieuwe vriend 

Monica Geuze is lekker op vakantie met onder andere haar moeder en dochtertje, maar op haar Instagram Stories verscheen ook een man en daar plaatste Mo een hartje bij. Iedereen dacht dat Monica een nieuwe vlam had, maar ze reageert nu op alle geruchten. De YouTuber plaatst een foto van haar en de mystery guy op Instagram en schrijft: “Lieve mensen/sensatiezoekers en azijnzeikerds, dit is Barry en Barry is EEN vriend van mij, niet MIJN nieuwe vriend dus geen #bringlarsback #kech en andere ongein meer gewenst, kusjessss❤️.” Dus we kunnen stoppen met speculeren! 

View post on Instagram
 

Dit is het geslacht van de baby van Mascha van Beautygloss

Begin dit jaar kwam het geweldige nieuws naar buiten dat Mascha van Beautygloss en haar man een kindje verwachten dit jaar. In een video deelde ze het grote nieuws en nu laten ze op Instagram weten wat het geslacht is van hun baby. Mascha plaatst een foto met Gregor en schrijft eronder: “Can’t wait to meet you baby girl ❤️.” Mascha en Gregor worden in juli trotse ouders van een meisje. Zo leuk!

View post on Instagram
 

Taylor Swift vertelt over eetstoornis

Binnenkort komt er op Netflix een documentaire over Taylor Swift en daarin vertelt Tay heel openhartig over haar eetproblemen. De zangeres kreeg een vertekend zelfbeeld door alle papparazzifoto’s en door negatieve artikelen en comments. Zo vertelt ze: “Soms zag ik foto’s waarop ik een beetje een buikje had, en dan zeiden mensen dat ik zwanger leek. Dat was voor mij een trigger om mezelf uit te hongeren. Ik stopte met eten.” Gelukkig gaat het nu een stuk beter met Taylor Swift! 

Worstel jij met eetproblemen of maak jij je zorgen over iemand anders? Zoek dan hulp!

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard, Glamour, Instagram | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀