Lifestyle

5 valentijnscadeaus waar je zelf ook iets aan hebt

Valentijnsdag, you hate it or you love it. Voor singles is het een dag om je snel doorheen te slaan, maar de happy couples onder ons kunnen helemaal losgaan. Natuurlijk wil je je lover graag eens goed verwennen, maar hoe fijn is het als jij zelf ook nog iets aan je kadootje hebt? Daarom hebben wij de leukste cadeau’s voor Valentijn op een rijtje gezet, voor je liefje én jezelf. Win-win!

Valentijnsdag 2020

2020 lijkt nog maar net begonnen, of het zit er alweer aan te komen: Valentijnsdag. Ben je net verliefd of gewoon al een tijdje knettergek op je wederhelft? Dan is 14 februari misschien wel de dag waarop je dat graag aan hem of haar wil laten zien. En dat kun je natuurlijk doen door te zeggen hoeveel hij of zij voor je betekent, maar op deze speciale dag van het jaar wil je misschien wel wat extra uitpakken. We get it, Valentijnsdagcadeau’s kunnen prijzig zijn. Maar wat nu als je zelf ook kan profiteren van het presentje van je lover? We zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

#1. Geef een duomassage 
Hoe fijn is het om in alle drukte van het leven eventjes lekker te ontspannen op de massagetafel? Dat veel vrouwen gek zijn op massages – halló dagje welness! – is over het algemeen wel bekend. Veel mannen vinden het vaak niets en ze zullen al hélemaal niet snel voor zichzelf een massage boeken. Maar ho, wacht, en dan wel ‘s avonds vragen of jij zijn stijve schouders eventjes wil loskneden? We get it. Waarom zorg je er niet voor dat je liefje en jij samen eens lekker kunnen ontspannen? Bij de nieuw geopende City Spa van Weleda in Amsterdam kun je terecht voor een heuse duomassage. Doe je vast niet alleen je lover een plezier mee, maar hiervan kom je zelf ook helemaal tot rust. Woon je niet in Amsterdam? Geen probleem, de salons zitten namelijk ook in Den Haag, Oestgeest en Rotterdam.

weleda city spa amsterdam

#2. Hallo stedentrip!
Wij van Girlscene houden van reizen. Van korte stedentrip tot lange zonvakantie, we love it. Maar het is nog veel leuker om samen het avontuur te ontdekken. En natuurlijk is het heerlijk om samen een paar weken te gaan relaxen in de zon, maar een weekendje weg is een stuk cheaper en minimaal zo leuk. Dus, heb je een beetje een redelijk budget te besteden, geef je liefje dit jaar dan eens wat anders cadeau dan die eeuwige cadeaubon van die ene favoriete kledingwinkel en geef een verrassing van een paar dagen samen weg. Heb je niet zoveel geld te besteden? Stel bijvoorbeeld voor dat jij voor de vliegtickets zorgt, dan wil je schatje jullie vast wel helpen met wat budget voor een leuke overnachting. 

#3. Een parfum voor hem en haar 
Natuurlijk kun je je liefje voor Valentijnsdag ook hetzelfde flesje parfum geven dat hij altijd gebruikt, maar er is ook nog een andere, meer originele mogelijkheid om hem te verrassen. En euhm, hier heb je zelf ook nog wat aan. Er bestaan namelijk parfumduo’s. Emporio Armani lanceert bijvoorbeeld op 30 januari 2020 een nieuw parfum, met hierin ‘In Love with you’ (toepasselijk!) voor haar en ‘Stronger with you’ voor hem. En nee, het zijn niet precies dezelfde geuren, maar ze matchen wel bij elkaar. Score! 

armani you freeze

Armani In Love With You Freeze & Armani Strong With You Freeze | vanaf €53,99

#4 Koop wat leuks voor in de slaapkamer
Yes girl, je begrijpt ons goed. Valentijnsdag is wel hét moment om eens te denken aan wat nieuwe technieken tussen de lakens. En hoe kan je de boel nu eens wat spannender maken dan met een leuke toy voor in bed? En nee, don’t worry, het hoeven echt geen heftige spullen zijn waar zowel jij als je lover van schrikken, maar je kunt ook aan iets simpelers denken. Wat dacht je bijvoorbeeld van handboeien? Hier kun je de ander mee vastbinden zodat hij of zij eens even lekker kan ontspannen in bed, maar diegene kan dit ook bij jou doen. Sexy!

#5. Ga samen uiteten
Hey, niet alleen bij de man gaat de liefde door de maag, right? Je liefje mag jou waarschijnlijk ook anytime verrassen met een spontaan etentje, dus waarom neem jij je lover op Valentijnsdag niet mee uiteten? Of geef op die dag een lief kaartje waarop je schrijft dat hij of zij wel een etentje heeft verdiend. Waar jij natuurlijk graag bij vergezelt. Zo ben je dan ook wel weer ;-).

Beeld: iStock

Must reads 👀