Lifestyle

Dit zijn de leukste steden om te bezoeken in de herfstvakantie 2018

De herfstvakantie 2018 is bijna aangebroken en we weten allemaal dat deze perfect is om een stedentrip te maken. Londen, Parijs, New York en ga zo maar door. Een week verlost van school, dus dat betekent: erop uit. De hele dag door de stad struinen, koffie drinken en even shoppen daar. Dat hoort er allemaal bij. Welke stad maakt jouw herfstvakantie 2018 compleet? 
 

View post on Instagram
 

1. Brugge
Misschien denk je niet meteen aan Brugge als je aan een spectaculaire stad denkt om te bezoeken tijdens je schoolvakantie. Niets is minder waar, want Brugge is juist mooi om te bezoeken tijdens de herfstvakantie. Aan het water staan veel bomen die in de herfst natuurlijk hartstikke mooi zijn. Brugge wordt niet voor niks het Venetië van België genoemd. Dus waar jij jouw herfstvakantie 2018 doorbrengt? Precies, het Belgische Brugge. 
 

View post on Instagram
 

2. Dublin
Ook Dublin is de moeite waard om te bezoeken in de herfstvakantie 2018. Wandelen door de oude binnenstad, musea bezoeken en over de kliffen struinen. Het kan allemaal in deze Ierse stad. Na een lange dag beland je gegarandeerd in een Ierse pub waar je de pure Ierse gezelligheid ervaart. Eigenlijk maakt het niet uit in welke vakantie je Dublin bezoekt, er hangt hier altijd een heerlijke sfeer. 

 

View post on Instagram
 

3. Valencia
Waar kun je beter je herfstvakantie doorbrengen dan in Spanje? Precies, mooi weer en heerlijke gerechten. Valencia is een van de grootste steden van Spanje en een mix van historie en modern. Als je de stad even zat bent, ben je zo op het strand om volledig te ontspannen. Het is een aanrader om een fietstour te maken met een gids. Zo zie je alle mooie plekken van de stad en kom je interessante ins en outs te weten. Dit is een van de weinige plekken waar het tijdens de herfstvakantie nog mooi weer is. Dus dames, nog even werken aan jullie summerbody voor de herfstvakantie 2018 ;-). 
 

View post on Instagram
 

4. Boedapest
Boedapest was nog nooit zo populair. In deze upcoming stad kijk jij je ogen uit deze herfstvakantie. Wandel langs paleizen, badhuizen en door de swingende Joodse wijk met ruïnepubs. Dit zijn vervallen gebouwen en paleizen die zijn omgetoverd tot cafés. Misschien ben je tijdens een andere schoolvakantie in Boedapest geweest, maar tijdens de herfstvakantie belooft het hier een extra gezellige sfeer te hangen. Het liefste boek je vandaag nog een vliegticket, toch?

 

View post on Instagram
 

5. Amsterdam
Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden in de herfstvakantie. Wat dacht je van je herfstvakantie 2018 in Amsterdam? De prachtige grachten met kleurrijke bomen ernaast en bruggen bomvol met fietsen. Dat is prachtig om te zien en daarvoor hoef je niet eens een lange reis te maken. Een dagje (of twee) naar Amsterdam in de herfstvakantie is al hartstikke tof. De Negen Straatjes met de leukste boetiekjes, de Kalverstraat en tig andere dingen om te bezoeken. Kleed je wel warm aan, want we weten allemaal dat de Nederlandse herfstvakantie geen tropische temperaturen heeft. 

 

View post on Instagram
 

6. Berlijn
Berlijn is een stad met veel diversiteit. Deze Duitse stad is een stad met historie en heeft veel verschillende delen waar je van alles beleeft. Hier wil je echt naartoe tijdens de herfstvakantie 2018. Alle parken die vol staan met prachtige bomen met bladeren in alle kleuren van de regenboog. Dat klinkt goed hé? Om je schoolvakantie compleet te maken ga je ‘s avonds stappen in de tofste clubs. Geloof ons, die hebben ze daar genoeg. 

Beeld: iStock | Bron: euclaim.nl, metronieuws.nl, anwb.nl

 

Lees ook: Voordelig parkeren met de Quick Parking kortingscode

Must reads 👀