Fashion

Lifehack: door dit trucje zijn ladders in je panty verleden tijd

Wie kent het niet: sta je op het punt om weg te gaan, ontdek je een megagrote ladder in je panty. Super onhandig toch? De panty kan de prullenbak in en jij moet óf langs de winkel voor een nieuwe óf snel wat anders aan. Allebei enorm tijdrovend en vervelend. Gelukkig hebben wij een trucje waardoor ladders in jouw panty verleden tijd zijn. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Lifehack voor jouw panty

Waarschijnlijk weet je vast al dat een beetje transparante nagellak een ladder stopt van groter worden, maar het voorkomt ze niet. Dat is natuurlijk wel het doel: liever voorkomen, dan genezen right? Als je het met ons eens bent, hebben wij de ultieme lifehack voor je. Dankzij dit trucje sneuvelt er nooit meer een panty. Alvast een tipje van de sluier: het heeft alles te maken met water en ijzige kou. Weet je het al?

Panty lifehack

De vriezer is je beste vriend

Goed opletten, daar komt de lifehack: maak jouw nieuwe panty een dag voordat je hem aantrekt vochtig en stop deze in een plastic zakje. Leg dit geheel een nachtje in de vriezer en laat het de volgende dag opdrogen en ontdooien. Huh? Ja, zo simpel is het. Geloof het of niet: het werkt écht. Door de kou worden de vezels in jouw panty namelijk veel sterker. Dit verkleint de kans op ladders en de kans op stress bij het dragen van jouw kledingstuk. Ohja, dit doe je eenmalig: één keertje in de vriezer is voldoende. Is dat even handig!

Opzoek naar nog meer lifehacks? Hier lees je hoe jij je ringmaat thuis opmeet.

Bron: flair.nl, libelle.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved