Fashion

Lifehack: met deze trucjes meet jij je ringmaat thuis

Stel, je bent aan het online shoppen en je bent op zoek naar een mooie ring. Normaal gesproken meten ze je ringmaat in de winkel, maar jij weet dat het thuis heel moeilijk gaat. Hoe weet je dan welke ringmaat je hebt? Wij hebben een aantal handige tips voor je. Kijk maar eens mee hoe jij voortaan je ringmaat thuis met deze handige trucjes meet.

Wat is mijn ringmaat?

Met deze foefjes hoef jij nooit meer de deur uit om je ringmaat te bepalen. Deze trucjes kan je namelijk makkelijk thuis verrichten. Voortaan doe jij het gewoon relaxt op de bank en geef jij niet onnodig veel geld uit. Happy you, want wij geven je antwoord op de vraag: wat is jouw ringmaat?

Wat is mijn ringmaat trucje 1:
Je ringmaat meten door een ring die je in bezit hebt te gebruiken Print een ringmaat tabel uit op ware grootte en plaats je ring precies op de cirkels, zo weet jij welke maat je ring heeft. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Naija Online Jewelry Store (@jazminsjewels) op

Wat is mijn ringmaat trucje 2:
Gebruik touw of flosdraad. Wikkel het touw of flosdraad om je vinger heen. Gebruik een pen om de plek waar het touw stopt te weten. Lijn het vervolgens uit met een liniaal en verminder zonodig de lengte in millimeters. Iedere ringmaat komt elke halve ringmaat overheen met 0,4 millimeter. Gebruikelijke ringmaten voor vrouwen zijn 6 (16,5 mm), 6,5 (16,9 mm) en 7 (17,3 mm). Let wel op: flos en touw kunnen uitrekken, dus probeer het niet te strak te zetten. Als je dit wel doet kan het zo zijn dat de ring uiteindelijk te groot voor je vinger is. 

Wat is mijn ringmaat trucje 3:
Koop je eigen ringmeter. Wil je dit hele gedoe overslaan en gewoon in één opzicht weten wat jouw ringmaat is? Je hebt er twee: de sleutelring die ze in de winkels gebrruiken en een dun meetlint, waarop precies de millimeters staan aangegeven. Naast dat je het in één keer weet, is het ook veel nauwkeuriger. Je kan dus je eigen ringmeetinstrument aanschaffen. Ze zijn meestal niet duur en nogmaals je hoeft je huis hiervoor niet te verlaten.

Bron: RealSimple.com, Catbirdnyc.com | Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved