News

Handig: deze magische panty is onverwoestbaar

Elke vrouw herkent dit. Na een paar uur wandelelend in je nieuwe panty kom je erachter dat er een gigantische ladder zich een weg naarboven waant. En jahoor, dit was nou net de laatste! Die vreselijke dingen maak je óf gelijk kapot bij het aantrekken of je komt er na een wc-bezoekje achter. Hoe dan ook, the struggle is real. Gelukkig is er een redder in nood en zijn al deze scenario's verleden tijd met de magische panty...

Magische panty
Say what? Een magische panty? Na wat onderzoek kwam er een filmpje naar boven dat toch echt bewijst dat deze panty écht niet kapot kan. Bekijk de video maar hieronder. Geen ladders of gaatjes te bekennen! Zelfs een schaar of een vlijmscherp mes gaat er niet doorheen. We need this. 

Onverwoestbare panty
De stof van deze magische panty is zó elastisch en sterk dat hij je nooit in de steek laat en altijd perfect blijft. De panty is verkrijgbaar in zwart en huidskleur en heeft één maat.  Door de mega elasticiteit van dit pareltje zit hij als gegoten bij elke vrouw. Hij kost €11,95 en dat vinden wij wel de investering waard. Hier koop je hem. Zo komen we in ieder geval de feestdagen zónder ladders door.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved