Lifestyle

Zo vertel je een jongen wat je wil in bed

Of het nou een onenightstand is of seks met je lover: het liefst heb jij een zo spannend mogelijke vrijpartij. Het is natuurlijk fijn als je weet hoe jij je lover het beste kunt verwennen, maar het is voor hem ook heel belangrijk om te weten wat jij het fijnst vindt. Terwijl jouw partner downunder zijn best doet ben jij alsmaar aan het wachten op die ene, fijne handeling. Jammer eigenlijk, toch? Maar hoe vertel je een jongen wat je wil in bed? Nou gewoon, zo!

♥ Ontdek eerst zelf wat jij fijn vindt
Als jij zelf niet precies weet wat je fijn vindt, dan kun je natuurlijk nooit verwachten dat je sekspartner dit wel weet. Zoek daarom eerst zelf goed uit wat jij precies fijn vindt in bed. Experimenteer bij jezelf en probeer verschillende dingen uit. Als jij weet wat voor jou werkt, dan is het ook een stuk makkelijker om dit aan hem uit te leggen.

♥ Praat erover
De makkelijkste, maar misschien ook meest spannende manier om te vertellen wat je fijn vindt, is door het gewoon te doen. Je kunt ervoor kiezen om dit in de heat of the moment te doen, maar je kunt ook voor of na de seks aan hem vertellen wat jij precies fijn vindt. Je zal al snel merken dat het helemaal niet ongemakkelijk is om het erover te hebben en dat hij het ook helemaal niet gek vindt.
seks liefde♥ Help hem - letterlijk en figuurlijk - een handje
Als je het een beetje spannend vindt om het in het 'echt' tegen hem te zeggen, kun je dit ook doen door hem tijdens de seks een handje te helpen. Pak terwijl jullie in bed liggen gewoon zijn hand vast en breng deze naar de plek waar jij 'm wil hebben. Je kunt zo als het ware 'uitbeelden' wat jij precies bedoelt, zonder ook maar een woord te zeggen.

♥ Laat merken dat je iets fijn vindt
Als hij iets doet wat jij heel fijn vindt, dan kun je dit laten merken door net iets meer geluid te maken dan normaal, gewoon op het moment zelf te zeggen dat je het heel fijn vindt, of dit door je lichaamstaal te laten merken. Waarschijnlijk merkt hij dit snel genoeg op en begrijpt hij je hint vast wel.

♥ Vraag hem wat hij fijn vindt
Je kunt het ook even andersom draaien. Als je aan hem vraagt wat hij fijn vindt, dan heeft dat meerdere voordelen. Nu weet jij namelijk wat jij het beste kunt doen om hem te verwennen, maar is de kans ook groot dat hij dezelfde vraag aan jou stelt. Win-win ;-)!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook