Lifestyle

Aan deze 8 manieren kun je aan zijn lichaamstaal merken dat hij je wel ziet zitten

Als we iets af en toe niet begrijpen, dan zijn het wel mannen. Het zijn de koele kikkers, de niet-praters, de moeilijke wezens die signalen niet begrijpen en het nog lastiger vinden om duidelijk over te komen. Is hij in je geïnteresseerd of niet? Vertellen doen ze meestal niet, maar gelukkig verklapt het mannelijk doen en laten meer dan ze doorhebben. Er zijn namelijk verschillende acties waaraan je opmerkt dat hij je wel ziet zitten. Leer hier alles over mannelijke body language en hoe je ziet dat je kunt toeslaan.

1. Hij trekt zijn wenkbrauw op
Als je bij een man ziet dat hij een wenkbrauw optrekt wanneer hij je ziet, al is het maar voor een seconde, dan weet je dat hij je ziet zitten voordat hij het überhaupt zelf doorheeft. Het is namelijk zo, dat wanneer we iemand zien die we aantrekkelijk vinden onze wenkbrauwen een sprongetje maken. 

2. Hij doet zijn mond open
En dan niet wagenwijd, maar héél subtiel. Net als bij de wenkbrauwen, gaan de lippen voorzichtig uit elkaar wanneer er een lekker hapje in het gezichtsveld wandelt.

3. Hij opent zijn blik
Wanneer hij je al even heeft mogen bewonderen en meer contact met je zoekt, gaat zijn hele gezicht 'open'. Een man vergroot zijn blik door zijn wenkbrauwen op te trekken, zijn neusgaten gaan wijder staan, zijn mond staat open en zijn ogen maakt hij groter. Dit doet een man allemaal (onbewust) om er uitnodigend uit te zien.

via GIPHY

4. Hij zal proberen je aandacht te trekken
Sommige mannen zullen op subtielere, maar zeker opvallende, manieren je aandacht proberen te trekken. Dan heb je nog een andere categorie mannen die spontaan in bodybuilders en clowns veranderen, en dat alles zodat zij jouw blik vangen. Wanneer een man met zijn vriendengroep op stap is zie je dat hij geïnteresseerd in jou is, doordat hij zich een klein beetje afzondert van de rest in de hoop dat hij als individu gezien wordt.

5. Hij gaat aan zijn haar zitten
Mannen doen dit bizar vaak, let maar eens op. Op het moment dat mannen realiseren dat ze in de picture zijn willen ze er natuurlijk wel appetijtelijk uitzien voor jou.

6. Hij staat rechtop
Wanneer je met een man praat en hij een rechte en stevige lichaamshouding aanneemt, dan weet je dat het goed zit. Hij doet er alles aan om sterk en indrukwekkend over te komen.

via GIPHY

7. Hij scant je lichaam van top tot teen
En dat doet hij niet voorzichtig. Je mag namelijk best weten dat je er goed uitziet. Hij heeft je stiekem allang goed bekeken, maar door je opvallend te scannen laat hij weten dat hij wel een beschuitje met je wil eten.

8. Hij raakt je vaak 'per ongeluk voorbereid' aan
Oeps, dat gaat natuurlijk niet per ongeluk. Dit deed hij gewoon hartstikke expres.
Verliefd koppel
Bron: today.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook