Lifestyle

9 ideeën hoe jij jouw lover kan verrassen op Valentijnsdag

Het jaar is net voorbij en Valentijnsdag ligt alweer op de loer. Weet jij al wat je gaat doen op deze speciale dag? Het is soms lastig om iets te vinden voor jouw date, want wat is nou echt leuk om te geven? Daarom helpen wij jou een handje. Lees snel verder, want wij geven je negen originele ideetjes weg. 

Hoe jij je lover kan verrassen op Valentijnsdag

1. Koop een origineel cadeau 

In plaats van een cadeau te geven die ze verwachten, geef een presentje die ze juist helemaal niet aan zien komen. Gelukkig ken jij je lover als de beste dus moet het geen probleem vormen. Jij weet precies wat je liefje leuk vindt om te krijgen en wat niet. Wat dacht je van handige gadgets?

Vrouw verrast vriend
2. Weekendje weg

Je moet waarschijnlijk wel wat geld neerleggen voor dit stedentripje, maar dan heb je wel wat. Wil jij je geliefde echt goed verrassen? Dan is dit natuurlijk fantastisch. Lekker een weekendje weg naar een leuke stad in Nederland of ergens in Europa. Eén ding is zeker jij kan al je tijd met jouw liefde van je leven besteden, welk stelletje wilt dat nou niet?

3. Activiteit 

Boek een activiteit. Is het altijd al een droom van je lover om een stukje in een stoere Ferrari te rijden of te vliegen in een helikopter? Dit soort activiteiten kan je makkelijk online vinden en misschien zelfs samen doen. Heb je geen groot budget te besteden? Trommel vrienden of familie op om mee te betalen!

4. Maak een persoonlijk cadeau

Heel leuk al die standaard cadeaus, maar het leukste is als je zelf al je creativiteit gebruikt. Maak bijvoorbeeld een heel pakket met allemaal lievelingsproducten of geef je liefde een persoonlijke tegoedbon voor een rugmassage van jou. Dat staat jouw date vast niet af en het wordt zeker gewaardeerd :-).

5. Lievelingsgerecht

Maak een lievelingsgerecht klaar. Steek kaarsjes aan, leg rozenblaadjes neer en maak de kamer zo romantisch mogelijk. Haal een mooie bos bloemen in huis. Iedereen verdient een bloemetje, al helemaal met Valentijnsdag. Bloemen blijven altijd een liefdevol gebaar. 

Etentje Valentijnsdag

6. De thuisbioscoop

Tover jouw woonkamer of slaapkamer om tot een echte bioscoop. Sla allerlei lekkernijen in die bij een bioscoopuitje horen, zoals: popcorn, chips en frisdrank. Maak de kamer zo donker mogelijk door de gordijnen te sluiten en het licht uit te doen. Tip: doe de volumeknop ietsje harder dan normaal en regel een beamer voor het extra bioscoopeffect. 

7. Lingeriesetje

Heb jij al een tijdje je favoriete lingeriesetje in de kast hangen, maar weet je niet wanneer je hem moet gaan dragen? En ken je je lover ook al wat langer dan vandaag? Dan is het leuk om een verrassing in te plannen. Dof je een beetje op en trek een setje aan waar jij je super zeker in voelt. Jouw liefje wordt vast en zeker omgeblazen door jouw mooie look :-).

Man tilt vrouw relatie
8. Gedicht

Ben je goed in schrijven? Maak een mooi gedicht. Als jij goed bent in jouw gedachten op papier zetten, gaat het gedicht zeker goed raken. Je hoeft niet per se te rijmen, zolang jij een verhaal hebt, is jouw liefde al om. Lees het gedicht voor om een extra bonuspuntje binnen te slepen.

9. Ontbijt op bed 

Heel simpel en cliché, maar ontbijt op bed is altijd goed en lekker. Niks is fijner om wakker te worden met jouw favoriete maaltijd. Daar is jouw date het vast mee eens. Versgeperste sinaasappelsap, een eitje, croissantjes en stop er als verrassing ook een lief kaartje bij. 

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook