Travel

Deze stad is voor de derde keer uitgeroepen tot stedentrip locatie van het jaar

Leuke restaurantjes, winkels, musea en mooie architectuur is wat we willen tijdens een stedentrip. Je hebt ten slotte maar een paar dagen om alles wat je wil doen er in te proppen, en waar kan dat nou beter dan in *tromgeroffel*... Krakau! Deze stad is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot leukste stedentrip locatie van het jaar. 

Krakau leukste stedentrip locatie
Krakau it is. Misschien niet de eerste locatie waar je aan dacht, maar bij een stemming onder de Britten over de mooiste steden van de wereld voor een stedentrip is Krakau als beste uit de test gekomen, en dat terwijl er niet eens een stad uit Groot Brittannië op de lijst staat. Dat Krakau als nummer één op de lijst staat komt waarschijnlijk door het goedkope bier, de vele restaurantjes en winkels, de rijke geschiedenis en vele musea. Hier hebben wij nog een paar low budget en originele stedentrip locaties voor je op een rijtje gezet. 

Krakau
Top 10
Als Krakau toch niet helemaal jouw ding is, kun je altijd nog een van de overige steden op de onderstaande lijst kiezen voor een paar dagen weg. Amsterdam heeft het ook niet slecht gedaan en is op de vijfde plek geëindigd. Raad zelf maar waardoor dat komt ;-). 

Dit zijn de top 10 leukste steden voor een stedentrip:

1. Krakau, Polen – 93%
2. Sevilla, Spanje – 90%
3. Valencia, Spanje – 89%
4. Berlijn, Duitsland – 88%
5. Amsterdam, Nederland – 86%
6. Boedapest, Hongarije – 86%
7. München, Duitsland – 86%
8. Venetië, Italië – 86%
9. Verona, Italië – 85%
10. Bordeaux, Frankrijk – 85%


Tip: met deze stappen plan jij je stedentrip als een pro. 

Bron: fhm.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved