News

Dit is wanneer je Temptation Island 2020 kunt zien

Goed nieuws voor alle Temptation Island-fans! Hoewel we nog steeds niet weten of RTL het nieuwe seizoen gaat uitzenden, weten we dat onze buren van VIJF dit wel gaan doen. Inmiddels is de promo geplaatst en verklappen ze wanneer het seizoen wordt uitgezonden.

Temptation Island 2020

Als echte Temptation Island-fan was je er misschien al van op de hoogte dat Temptation Island wél op de Belgische zender VIJF wordt uitgezonden. Bij RTL is dit nog even de vraag, nadat de zender besloot om reality-tv te schrappen door seksueel grensoverschrijdend gedrag in het programma De Villa. Toch is er hoop, omdat de directeur van RTL later aangaf een succesvol programma als Temptation Island niet definitief laat stoppen. Hoe dan ook, een nieuw seizoen is opgenomen en staat klaar om uitgezonden te worden. De Belgische zender VIJF maakte vandaag bekend dat we niet lang hoeven te wachten, want dit voorjaar start Temptation Island 2020. 

In 2018 starte het nieuwe seizoen begin februari en 2019 half februari. Zou het nu weer een weekje verschuiven? Dan gokken wij op 27 februari. Oja trouwens, er gaat wel wat veranderen aan het programma... Lees hieronder verder.

Nieuwe regels

Dit seizoen krijgt nieuwe regels. Wat dit precies inhoudt is nog onbekend. Zou dit te maken hebben met de kritiek? Of krijgt het spel een twist? Spannend! Lees hier alvast welke koppels meedoen aan Temptation Island 2020.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook