News

Temptation Island’s Deborah heeft een nieuwe vriend

Deborah Leemans kennen we natuurlijk allemaal uit het spraakmakende seizoen Temptation Island met haar ex-lover Tim. Inmiddels is dit al ruime tijd geleden en is het tijd voor een nieuwe liefde. Deborah kondigde haar nieuwe liefje aan via Instargam met een nogal heftige tekst.

Bruno Van der Haeghen is de nieuwe vriend van Deborah Leemans

We herinneren het ons nog als de dag van gisteren. Deborah deed samen met haar vriend Tim mee aan Temptation Island. Hoewel Deborah zich netjes gedroeg, viel ‘Timtation’ voor verleidster Cherish. Heel Nederland (en België) had medelijden met Deborah en wat had ze het zwaar. Gelukkig is ze inmiddels weer gelukkig in de liefde, blijkt uit een Instagram-post die ze gisteren plaatste samen met haar nieuwe lover. Hoe lang ze al precies samen zijn is onbekend, maar wij vonden de caption nogal heftig voor een nieuwe liefde:

”Na al die tijd alleen te zijn heb ik eindelijk mijn toekomst gevonden !
Ik geloof en vertrouw in onze relatie & kijk er alvast naar uit om de rest van mijn leven te delen met jou. ♥️ @the_phonefather #future #believe #relationship #finally #happywithyou #lovehim”

Ex Tim reageert

Andere Temptation Island-sterren reageren onder de foto met hartjes en fans wensen haar het allerbeste. Eén comment sprong eruit, want ook haar ex reageert onder de foto met: Wish you all the best 💖

View post on Instagram
 

. Beeld: RTL

Must reads 👀