Beauty

Ladies opgelet: dit zijn de make-up trends voor de winter 2020

Het jaar 2020 is officieel begonnen, dus het is weer tijd voor allerlei nieuwe trends. Ook dit jaar krijgen we weer mooie, gekke en gewaagde trends. Denk hierbij aan trends op het gebied van kleding en interieur, maar vergeet ook zeker de make-up trends 2020 niet. Duik je kasten met make-up maar weer in, want het is weer tijd om helemaal uit te pakken. Nieuw jaar, nieuwe trends: dit zijn de make-up trends 2020!

Make-up trends 2020 ☆ Gekleurde ooghoek
Voorgaande jaren was het al populair om in je ooghoek een klein beetje witte oogschaduw met glitters aan te brengen. De ogen lijken hierdoor groter en het laat je ogen opvallen. Dit jaar laten we de ogen nog meer opvallen, maar dan nét iets anders. In plaats van witte oogschaduw is het namelijk ook helemaal in om een andere kleur lichte oogschaduw te gebruiken. We like!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Make-up trends 2020 ☆ Matte, rode lippen
Heel klassiek en onmisbaar is een mooie, rode lipstick. De kleur rood staat prachtig bij een nette look, maar kan tegelijkertijd ook heel goed bij een stoer bikerjack bijvoorbeeld. Een glanzende rode lipstick is mooi, maar een matte rode lipstick is helemaal van dit jaar en hoort zeker tussen de make-up trends 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Beauty Mark (@thebeautymark.official) op

Make-up trends 2020 ☆ Oranje oogschaduw
Misschien zag je deze trend niet helemaal aankomen, maar het is er toch echt een! Oranje oogschaduw is één van de make-up trends 2020 en zorgt ervoor dat jouw ogen opvallen. De oranje kleur op je ogen is goed te combineren met een subtiele blush en een subtiele, minder opvallende lipstick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beauty with Patty (@beautywithpatty) op

Make-up trends 2020 ☆ Gekleurde mascara
Waarschijnlijk denk jij bij het horen van 'mascara' direct aan de kleur zwart. Zwart is de meest gebruikte kleur voor op de wimpers, maar er zijn ook genoeg andere kleuren die minstens net zo mooi zijn. Probeer een beetje te experimenteren en ga mee met de make-up trends 2020. Zoek voor jezelf uit welke kleur het beste bij je ogen past en probeer in plaats van oogschaduw eens mascara in die kleur. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dee Lynn (@dee_lynn_xoxo) op

Make-up trends 2020 ☆ Roze blush
Veel vrouwen dragen foundation om hun huid te egaliseren. En dat is prima, maar het is belangrijk om toch nog kleur toe te voegen met behulp van blush. Een veeg roze blush op je wangen geeft jou een gezonde uitstraling en geeft ook een natuurlijke touch aan je look. Het is aan jou om te bepalen hoe erg je je blush op wil laten vallen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beauty Adore (@makeup.geek2.0) op

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook