Lifestyle

Dit zijn de 6 mooiste spa’s van Nederland

Wat is er nou fijner dan een dagje spa? Met deze koude temperaturen is het natuurlijk helemaal heerlijk om te ontspannen in zo’n prachtig oord. Baden, sauna’s en relaxruimtes: is dat even genieten. Benieuwd naar de mooiste spa’s van Nederland? Lees dan snel verder.

Elysium, Bleiswijk

Deze spa vind je in Bleiswijk en heeft maar liefst 25 verschillende sauna’s, mooie baden en chille relaxruimtes. Ook handig: Elysium biedt speciale saunaroutes aan, waardoor je niet steeds hoeft te kiezen wat je volgende bad of sauna gaat worden. Naast relaxen en badderen, kan je ook heerlijk eten bij dit wellnessresort. Genieten dus.

View post on Instagram
 

Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

Fort Resort Beemster is enorm bijzonder: het is niet alleen eco-chic (lees: duurzame omgang met energie), maar bevindt zich ook achter de muren van een historisch fort. Dit wellnesscentrum heeft verschillende sauna’s, baden en ruimtes. Heel gaaf: Fort Resort Beemster heeft zelf het eiland klein Bali gemaakt. Dit paradijs heeft een zandstrand, natuurlijke zwemvijver, warmwaterbron, meditatietuin met blote voetenpad en een shala om te relaxen bij het haardvuur. Klinkt fantastisch.

View post on Instagram
 

SpaSereen, Maarssen

Dit prachtige wellnessresort ligt aan de Maarsseveense Plassen en heeft als motto “Zo puur, zo aangenaam!” Aangenaam is het zeker: er zijn verschillende baden, cabines en ruimtes om helemaal tot rust te komen. Daarnaast heeft SpaSereen een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Yum. 

View post on Instagram
 

Thermae 2000, Valkenburg

In het Limburgse Valkenburg kan je genieten in Thermae 2000. De spa is gelegen op de Cauberg wat een fantastisch uitzicht geeft. Niet alleen buiten is het uitzicht mooi, ook binnen is het prachtig. Thermae 2000 is helemaal verbouwd en dus weer zo goed als nieuw: aan luxe geen gebrek. Héérlijk toch? Wist jij trouwens dat je ook kan genieten van een home spa? Dat lees je hier.

View post on Instagram
 

Wellnessboot, Mill

Wait, what? Ja echt: in het Noord-Brabantse Mill vind je een heuse wellnessboot. De spa bevindt zich op een ware jacht, enorm uniek dus. De wellnessboot heeft vriendelijk personeel, een heerlijk à la carte menu én prachtige ruimtes en baden om helemaal tot rust te komen. Uit onderzoek van Bloot Gewoon! blijkt dat dit de door bezoekers hoogst aangeprezen sauna van Nederland is. Waar wacht je nog op?

View post on Instagram
 

World of Guerlain Spa, Amsterdam

Opgelet: deze Amsterdamse spa wint al vier jaar op rij de World Luxury Spa Award en is ook voor 2020 weer genomineerd. En dat is niet voor niets! De World of Guerlain Spa is gelegen in het Waldorf Astoria hotel in Amsterdam en is een en al luxe. Als gast heb je toegang tot de sauna, het stoombad, de ontspanningsruimte en het zwembad. Ook kan je een behandeling ondergaan: deze worden uitgevoerd door hoogopgeleide en gekwalificeerde specialisten. Enjoy.

View post on Instagram
 

Bron: vogue.nl, blootgewoon.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀