Series & Films

Netflix filmtip: Honey

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Dit weekend hebben we een oldie, but goldie voor je: Honey. Ben je gek van dansen en wat romantiek? Dan is deze echt iets voor jou om op je kijklijstje te zetten. 

Netflix filmtip: Honey
Er komen heel veel nieuwe films op Netflix, maar er worden ook regelmatig oudere movies toegevoegd aan het aanbod. Dit keer staat de romantische dansfilm Honey, met Jessica Alba, op Netflix. De film gaat over Honey die al jaren droomt van een danscarriére. Tot ze de kans krijgt om in een videoclip te dansen. Alleen dreigt haar carriére al snel te mislukken... 

Weet je niet meer precies waar de film over gaat of heb je hem nog nooit gezien? Check dan hier alvast de trailer. Enne, grote kans dat je direct zin krijgt om lekker te dansen met je vriendinnen na het zien van de film. Wil je liever een leuke kerstfilm zien? We hebben de leukste kerstfilms voor je op een rij gezet. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook