Series & Films

Films die perfect zijn om in de kerstvakantie te kijken

Natuurlijk zal er geen één kerstfilm aan je voorbij gaan deze maand. Want zeg nou eerlijk, wat is leuker dan een kerstfilm aanzetten tijdens de feestdagen? Er zijn ook genoeg andere films, die een plekje verdienen op de lijst van december. Kijk snel verder, want wij hebben een selectie voor je gemaakt van de leukste films die jij deze maand nog moet gaan kijken. 

Films voor de decembermaand

Met deze kou is niks heerlijker dan lekker onder de deken te kruipen voor de tv of onderuitgezakt in bed met je laptop. Laten wij nou een lijstje met filmtips voor je hebben.

1. A Christmas Prince 3: The Royal Baby

Een vervolg op de A Christmas Prince en de film A Christmas Prince 2: The Royal Wedding. Koningin Amber en koning Richard bereiden zich voor op hun eerste kind. Al snel is er één probleem: er moet een verdrag getekend worden. Op het moment dat ze de papieren moeten hebben, zijn ze verloren. Dit heeft negatieve gevolgen voor het kindje. A Christmas Prince: The Royal Baby is te zien op Netflix. 

2. A Cinderella Story 

De bekende namaakfilm van Assepoester, is deze maand verschenen op Netflix. De film blijft leuk voor degene die van sprookjes houden. Hilary Duff, Sam Montgomery in de film, is op zoek naar haar droomprins. En dat terwijl ze haar prins op het witte paard eigenlijk allang ontmoet heeft. 

3. Charlie St. Cloud

Zac Efron, in de film Charlie St. Cloud, kan de dood van zijn jongere broer niet verwerken. Hij had een goede band met zijn broer en nog steeds, want hij kan hem af en toe zien. Samen honkballen de twee broers en praten ze met elkaar. Ondertussen ontmoet Charlie een vrouw en staat hij voor een moeilijke keuze. De film is op 16 december op Netflix. 

4. The Break-Up

Voor wie er fan is van Jennifer Aniston, is dit een échte aanrader. Aan het begin in de film is te zien dat Gary Grobowski (Vaughn) en Brooke Meyers (Jennifer Aniston) elkaar leren kennen. De twee delen samen een appartement, maar dit leidt alleen maar tot ergernissen. De relatie gaat uit, maar geen van beiden wil het appartement verlaten. Ze verdelen het huis in twee. Wat er dan gebeurd, zie je 16 december op Netflix.

5. The Knight Before Christmas

Vanessa Hudgens oftewel Brooke in de film, is de hoop verloren en denkt geen man meer te vinden. Al gauw komt ze Cole tegen: een ridder die uit de veertiende eeuw heeft gereisd. Brooke raakte Cole per ongeluk met de auto. Ze denkt dat hij aan geheugenverlies lijdt en neemt hem voor de zekerheid mee. Hij is misschien wel de ridder waarop ze haar hele leven al wacht. 

6. Love Actually 

Deze film is in elkaar gezet door allerlei overlappende verhalen. Het is een romantische komedie en speelt zich af net voor Kerstmis. In de film komen verschillende koppels voor met ieder hun eigen vriendschap en liefdesleven. Bijvoorbeeld een stukje van Bridget Jones, maar ook van de film Home Alone. We love it! 

7. Alles is Familie 

Decembermaand staat natuurlijk voor: tijd besteden met je familie. Daar is dit de perfecte film voor. Alles is Familie is een vervolg van de film: Alles is Liefde. Een lekkere romantische komedie, waar iedereen om kan lachen. In deze film heeft iedereen zijn eigen problemen en ze moeten dus hun eigen keuzes zien te maken. Dit gaat natuurlijk precies op dezelfde manier als bij Alles is Liefde, namelijk met humor. 

8. Bridget Jones's Diary 

Een typische film voor deze maand. Lekker een traantje wegpikken of schateren, bij deze film kan het allebei. Bridget Jones ook wel Renée Zellweger, rookt, drinkt en eet alles wat eetbaar is. Tijd om een totale wending te maken. Ze begint aan haar goede voornemens. Tegelijkertijd komt ze twee mannen tegen die haar wel zien zitten, lastig!

9. Home Alone

Na al die jaren is Home Alone still going strong, de film is namelijk ieder jaar weer onmisbaar met kerst. Vanaf het moment dat Kevin thuis wordt vergeten en zijn ouders op vakantie gaan, gaat alles volgens zijn regels. Hij is alleen thuis en kan alles doen en laten wat hij wilt. Er zijn maar liefst zés delen van Home Alone. Hoewel de meesten denken dat het er maar twee zijn. Je bent dus wel even zoet met het kijken van deze komische films. 

10. Coming to America 

Een lachfilm zoals je hem ook niet anders verwacht met acteur Eddy Murphy. Wanneer hij als kroonprins van Afrika een tripje naar Amerika neemt met zijn beste vriend, loopt het uit de hand. Hij is als kroonprins verwend in Afrika en is niet anders gewend dan luxe verzorgd te worden. In New York gaat hij op zoek naar zijn toekomstige vrouw en leeft hij een heel ander leven. Totdat zijn ouders hem komen opzoeken vanuit Afrika. 

11. The Holiday

Amanda (Cameron Diaz) ruilt van woning met Iris (Kate Winslet). De twee hebben elkaar ontmoet via het internet. Als Amanda in Iris haar huis is aangekomen, ontmoet ze de broer van Iris en slaat de vonk gelijk over. Maar dan komt Amanda erachter dat hij kinderen heeft. Bij Iris gaat het er anders aan toe, zij maakt vriendschappen met een Hollywood-schrijver. Door hem krijgt ze heel wat zelfvertrouwen. Na twee weken komen ze met z'n allen bijeen, hoe zal dit aflopen? 

Benieuwd naar meer films die in december zijn uitgekomen? Lees hier welke jij ook niet kan missen deze maand. 

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook