Films & Series

Netflix films: A Christmas Prince: The Royal Baby

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Dit weekend goed nieuws, want de Netflix kerstfilm A Christmas Prince: The Royal Baby staat nu op Netflix. Lekker onder een dekentje kruipen en samen met je vriendinnen deze heerlijk romantische kerstfilm kijken. 

Netflix filmtip: A Christmas Prince: The Royal Baby

Heb je de afgelopen jaren rond kerst de films van A Christmas Prince gekeken op Netflix? Dan heb jij het geweldige nieuws vast wel voorbij zien komen dat er nu een derde film op de streamingdienst staat. Enne, dit keer is er een baby op komst. Alleen kunnen Amber en prins Richard er niet van genieten, want ze moeten een verdrag tekenen alleen zijn de belangrijke papieren verdwenen… Als het verdrag niet wordt getekend kan dat hele erge gevolgen hebben voor hun kindje.

a christmas prince
Benieuwd of dat goedkomt? Check dan dit weekend A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix. Nog leuker om te doen: alle drie de delen achter elkaar bingen met je vriendinnen. Check hier nog even de trailer van de film. 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock