Series & Films

Dit is wanneer A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix staat

Het aftellen kan beginnen, want voor je het weet is het weer kerst. Dan is het weer tijd voor de kerstboom, kerstcadeautjes, heel veel eten en natuurlijk de leukste kerstfilms. Zoals je wel gewend bent komt Netflix ieder jaar weer met de leukste kerstfilms en ook dit jaar. Zo komt er namelijk een derde deel van A Christmas Prince, A Christmas Prince: The Royal Baby. Benieuwd wanneer deze kerstfilm op Netflix staat? Scroll maar snel verder en plan alvast een kerstdate met je vriendinnen. 

A Christmas Prince: The Royal Baby
Sla de kerstkransjes maar vast in, want er komt een derde deel van A Christmas Prince op Netflix. In het derde deel, A Christmas Prince: The Royal Baby, zijn Amber en Richard al een tijdje getrouwd en klaar voor kinderen. Maar als je de films een beetje kent weet je dat er natuurlijk weer genoeg mis gaat. 

Trailer A Christmas Prince: The Royal Baby

A Christmas Prince: The Royal Baby wanneer op Netflix?
We hoeven niet lang te wachten op A Christmas Prince: The Royal Baby, want de film staat op 5 december al op Netflix. Plan dus maar snel een filmdate met je vriendinnen, want deze heerlijke Netflix kerstfilm willen jullie zeker niet missen. Eén ding is zeker: er gaat een royal baby aankomen. Blok 5 december dus maar vrij! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rose McIver (@imrosemciver) op

 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved