News

Temptation’s Rosanna en Niels wilden break-up faken om mee te doen aan Ex On The Beach

Dat Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden niet vies zijn van een beetje (media)aandacht mag duidellijk zijn. Na hun deelname aan Temptation Island en Temptation Island VIPS stond er nog een programma op hun bucketlist: Ex On The Beach. 

Break-up ‘faken’ voor Ex On The Beach

Sinds RTL heeft besloten realityprogramma’s van de buis te halen, klappen realitysterren uit de school over hun deelname. Zo zei Thomas Cox dat Temptation Island ‘nep’ is en was Rosanna er van overtuigd dat de makers van het programma niet ingrepen als ze werd verkracht.

Damian in gesprek met Rosanna

Toch staan de uitspraken van Rosanna haaks op berichten die Temptation Island-deelnemer Damian naar buiten brengt vandaag. Zo zouden Rosanna en Niels helemaal niet klaar zijn met reality-tv en wilden ze juist graag meedoen aan Ex On The Beach. Damian plaatste vandaag op zijn Instagram screenshots van gesprekken met Rosanna, waarin ze aan Damian toegeeft dat ze wil doen aan Ex On The Beach. Eén probleempje: Rosanna en Niels zijn nog samen. Gelukkig had Rosanna een idee en deelde dit met Damian. ”We zaten er namelijk over te denken om mee te doen en nep uit elkaar te gaan.” 

Damian deelde deze berichten vandaag, omdat hij het gek vindt dat alle ‘influencers’ het nu opeens goed vinden dat Temptation Island van de buis wordt gehaald. 

Rosanna niels

rosanna niels

Must reads 👀