News

Temptation's Rosanna en Niels wilden break-up faken om mee te doen aan Ex On The Beach

2

Dat Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden niet vies zijn van een beetje (media)aandacht mag duidellijk zijn. Na hun deelname aan Temptation Island en Temptation Island VIPS stond er nog een programma op hun bucketlist: Ex On The Beach. 

Break-up 'faken' voor Ex On The Beach

Sinds RTL heeft besloten realityprogramma's van de buis te halen, klappen realitysterren uit de school over hun deelname. Zo zei Thomas Cox dat Temptation Island 'nep' is en was Rosanna er van overtuigd dat de makers van het programma niet ingrepen als ze werd verkracht.

Damian in gesprek met Rosanna

Toch staan de uitspraken van Rosanna haaks op berichten die Temptation Island-deelnemer Damian naar buiten brengt vandaag. Zo zouden Rosanna en Niels helemaal niet klaar zijn met reality-tv en wilden ze juist graag meedoen aan Ex On The Beach. Damian plaatste vandaag op zijn Instagram screenshots van gesprekken met Rosanna, waarin ze aan Damian toegeeft dat ze wil doen aan Ex On The Beach. Eén probleempje: Rosanna en Niels zijn nog samen. Gelukkig had Rosanna een idee en deelde dit met Damian. ''We zaten er namelijk over te denken om mee te doen en nep uit elkaar te gaan.'' 

Damian deelde deze berichten vandaag, omdat hij het gek vindt dat alle 'influencers' het nu opeens goed vinden dat Temptation Island van de buis wordt gehaald. 

Rosanna niels

rosanna niels

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 8 dagen geleden Ryan Hb

    Toch staan de uitspraken van Rosanna haaks op berichten die Temptation Island-deelnemer Damian naar buiten brengt vandaag. https://cerdt.be/

  • 12 dagen geleden Hannah Rodriguez

    Hallo vrienden, dit is mijn getuigenis. we zijn 5 jaar getrouwd en 9 jaar samen. we waren 4 maanden gescheiden. Hij wil eruit en is niet bereid om ons huwelijk te redden. We zijn een geweldig stel geweest (althans dat geloofde ik) en maken zelden ruzie. Maanden voordat hij het huis verliet, was hij zo inactief en sliep hij veel. Ik realiseerde me dat hij een emotionele affaire had met iemand en hij bevestigde dat hij zich tot haar aangetrokken voelde. Toen zei hij dat hij niet meer verliefd op me was en niet met me kon leven. Ik heb maandenlang gesmeekt, gehuild, enzovoort. Ik had zoveel hulp nodig en ik wil mijn man terug naar mij. Ik was op internet aan het surfen toen ik een getuigenis van een dame zag over hoe Dr. Ajayi de grote spreukzweerster die hielp bij het genezen van fibroid en zij in staat was om een ​​eigen kind te krijgen dat in draai herstelde vrede in het huis. ze laat zijn contact vallen en ik heb het gekopieerd, eerst was ik sceptisch over contact, maar ik heb echt een duurzame oplossing voor mijn probleem nodig, dus stuur ik hem een ​​bericht met uitleg over mijn situatie, hij zei dat ik er zeker van moest zijn dat mijn man zal komen terug naar mij als ik zou moeten doen wat hij hem opdroeg, ik deed alles wat hij me vertelde te doen en op de vierde dag kreeg ik een verontschuldigende tekst van hem dat hij niet weet wat hem overkwam, op die avond kwam hij terug naar huis en pleitte voor al zijn verkeerde daden en sindsdien zijn onze liefde en ons huwelijk sterker geweest. Ik wil de geweldige spreukspeler Dr. Ajayai speciaal bedanken voor zijn goede werk en voor het weer gelukkig maken in mijn leven. Als je hetzelfde huwelijksprobleem ervaart of als je andere problemen hebt die je naar beneden drukken, neem dan vandaag contact op met Dr. Ajayi via e-mail: Drajayi1990@gmail.com of Whatsapp-nummer: +2347084887094. Hij is in staat om elke soort spreuk uit te voeren die je maar kunt bedenken, ik ben een levende getuigenis.

  1. 1