News

Love Island's Aleksandra reageert op geruchten breuk met Denzel

Eerder deze week lieten we jullie weten dat Aleksandra haar foto's met Denzel had verwijderd, zij hem niet meer volgde op Instagram en ze bijna niet meer in elkaars Instastory voorbijkwamen. Verschillende media suggereerden een breuk tussen het winnaarskoppel van Love Island seizoen 1. Eindelijk is er duidelijkheid: Aleksandra heeft gereageerd op de geruchten. Benieuwd wat er nou aan de hand is tussen de twee? Lees dan snel verder.

Aleksandra en Denzel hebben flinke ruzie

Aleksandra heeft in gesprek met Grazia gereageerd op de geruchten over een mogelijke breuk met Denzel en dit schept veel duidelijkheid. We kunnen opgelucht ademhalen: de twee zijn nog samen, maar zitten wel in een lastige periode. Een flinke ruzie met haar lover was de reden van het verwijderen van haar foto's. Aleksandra: "We hebben wel ruzie, maar ik denk dat iedereen dat soms wel heeft. Ik was gewoon even goed boos en heb toen bijna alle foto’s van ons verwijderd." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Aleksandra en Denzel waren onafscheidelijk na Love Island

We're happy dat de twee nog samen zijn, hun Love Island-avontuur was immers het sprookje van seizoen 1. Ondanks tegenslagen groeide Denzel en Aleksandra tijdens Love Island namelijk uit tot power couple en wisten ze zelfs het publiek van hun liefde te overtuigen. Hierdoor werden ze uitgeroepen tot winnaarskoppel van Love Island. Terug in Nederland en België waren de twee onafscheidelijk en verruilde Denzel zelfs Nederland voor het Belgische Sint-Niklaas, waar Aleksandra woont. Ze waren zelfs van plan samen een huisje te kopen, maar of dat plan nog staat weten we niet. Wij wensen het koppel in ieder geval veel geluk toe.

Bron: grazia.nl, lovereality.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved