News

Love Island's Floor twijfelt aan toekomst met Daniël

Afgelopen zondag keken we massaal naar de finale van Love Island seizoen 2. Floor en Daniël gingen er met de prijs vandoor en we gunden het ze allemaal. Floor kwam pas laat in Love Island, maar wist Daniël voor haar te winnen. Van het koppel spatte in de finale de liefde af, maar is het nu nog steeds koek en ei tussen de twee sinds ze de Love Island-villa hebben verlaten?

Love Island's Floor heeft twijfels

Love Island-koppel Floor en Daniēl leek meant to be. Toen Floor de villa binnenstapte was Daniēl Natascha gelijk vergeten en ging hij voor de volle 100% voor de blondine en dát terwijl hij aangaf dat hij eigenlijk op brunettes viel. Ze leken hoteldebotel en toen ze de finale van Love Island hadden gewonnen konden ze hun geluk niet op. Toch is Floor nog onzeker over haar toekomst met Daniēl geeft ze toe op de bank bij Kaj tijdens Love Check-up. Waarom? Nou, omdat Daniēl toch op brunettes viel? ''Natascha is wel zijn type en ik ben dat niet.'' Gelukkig stelde Daniël haar gelijk gerust: ''Het is niet dat ik niet op blond zou kunnen vallen, maar bruin heeft gewoon de voorkeur.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FLOOR - Love Island ❥ (@floormasselink) op

Bucketlist

Wij hebben natuurlijk ook nog alle vertrouwen in het koppel en hopen dat ze samen blijven. Daarnaast geeft Daniēl ook nog eens toe dat ze het na de finale erg gezelig gehad in het hotel ;-). Wat ze met de €25.000 gaan doen? ''We zijn een bucketlist aan het maken: bungeejumpen, parachute springen'' aldus Daniël.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island 2019 🥇 (@danielvanpienbroek) op

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved