News

Zo gaat het nu met Cheyenne en Mac na Love Island

Afgelopen weekend was de finale van Love Island seizoen 2. Het koppel dat de finale moest missen bestond uit Mac en Cheyenne. Zij moesten vlak voor de finale de Love Island-villa verlaten. Denk jij dat ze nog steeds samen zijn? Of hebben ze elkaar na Love Island niet meer gezien? Wij praten je bij.

Zo gaat nu tussen Love Island-koppel Cheyenne en Mac

In de finale van Love Island seizoen twee zagen we Ziggy & Victoria, Thijs en Lisa, Daniël en Floor en Alicia en Nick schitteren. Cheyenne en Mac grepen mis en moesten net voor deze spannende finale de villa verlaten. Too bad! Gelukkig was de liefde sterk genoeg en hebben ze in Nederland gelijk afgesproken. Fans waren natuurlijk razend benieuwd hoe het nu tussen de twee gaat buiten de villa. Mac geeft een update en plaatste gisteren een foto (uiteraard met masker) op zijn Instagram met de volgende tekst:

''Ik heb zo veel lieve berichtjes van jullie gehad en zo veel support!! Thank u all, jullie zijn allemaal me Bro 🖤🙏 En om jullie vraag te beantwoorden hoe het tussen Jen en Mij gaat?.. In 1 woord PERFECT! ❤️ So happy with you @cheycurls -
#loveIsland #selfcare #skincare #beauty''

Ook Cheyenne deelde dezelfde foto op haar Instagram met de tekst: ''En op de vraag of Mac en ik nog samen zijn... nou de foto zegt denk ik genoeg 😌''

Goed nieuws dus! De twee lijken hartstikke verliefd en als we de Instagram-stories mogen geloven zijn ze regelmatig samen. Wij gunnen ze het allerbeste.

Wist je dat Love Island een wintereditie krijgt?

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved