Lifestyle

7x inspiratie voor jouw 21 diner uitnodiging

Iedere verjaardag is natuurlijk belangrijk, maar er zijn een aantal leeftijden waarop je nét iets meer feest mag vieren. Wanneer je 16 of 18 wordt bijvoorbeeld. En op je 21e verjaardag is het al helemaal feest, want dan ben je officieel volwassen. Een typische manier om die belangrijke verjaardag te vieren, is een 21 diner. Maar voordat het zover is moeten er eerst uitnodigingen de deur uit. Om je alvast te helpen hebben wij hier inspiratie verzameld voor de leukste 21 diner uitnodiging.

♥ 21 diner uitnodiging: seizoensgebonden
Het seizoen waarin je jarig bent is onbewust een beetje ‘jouw seizoen’. Hoe leuk is het daarom om het seizoen dat bij jou hoort ook een plekje te geven op je kaartje? Voeg een kleine herfst, winter, zomer of lente sfeer toe aan je kaartje. Bij dit voorbeeld is het seizoen herfst gebruikt, wat de 21 diner uitnodiging net ietsje specialer maakt.

View post on Instagram
 

♥ 21 diner uitnodiging: hobby’s
Het is jouw feestje, dus probeer alles daarom ook zo dicht mogelijk bij je zelf te houden. Dit kun je doen door de decoratie op je feestje persoonlijk te houden, maar je kunt dit ook al toepassen bij het maken van de uitnodigingen. Is er iets wat echt helemaal bij jou past? Zoals reizen, schilderen of shoppen? Misschien is het dat leuk om dit naar voren te laten komen op je 21 diner uitnodiging.

View post on Instagram
 

♥ 21 diner uitnodiging: donkere tinten
Hoewel de meeste uitnodigingen licht van kleur en subtiel zijn, kun jij voor de afwisseling donkere kleuren gebruiken op jouw 21 dinner uitnodiging. Al helemaal leuk als jij er bijvoorbeeld voor kiest om een donkere dresscode te doen: donkerblauw bijvoorbeeld, in plaats van de standaard witte kleur.

View post on Instagram
 

♥ 21 diner uitnodiging: minimalistisch met detail
Less is more, zeggen ze vaak. En dat is helemaal waar: want kijk hoe leuk een minimalistisch kaartje kan zijn! Om de uitnodiging specialer te maken is het leuk om een klein detail toe te voegen. Denk hierbij aan een touwtje, strikje of bloemetje bijvoorbeeld.

View post on Instagram
 

♥ 21 diner uitnodiging: zelf tekenen
Voor de creabea’s onder ons is het natuurlijk helemaal leuk om je eigen kaartje te ontwerpen. En dan niet met je computer, maar juist met de hand. Handgemaakte uitnodigingen kosten meer moeite, maar zijn uiteindelijk helemaal de moeite waard. Wedden dat jij positieve reacties krijgt op je unieke kaartje?

View post on Instagram
 

♥ 21 diner uitnodiging: watercolor
Kies voor een felle kleur en laat je kaartje opvallen door watercolor toe te voegen. Ook weer zo’n kaartje waar je even mee aan de slag moet, maar deze kost wel minder tijd en moeite dan het vorige voorbeeld. Je kunt kaartjes als deze ook wel online bestellen. Heel simpel, maar toch ook heel erg leuk voor jouw 21 diner uitnodiging!

View post on Instagram
 

♥ 21 diner uitnodiging: 3D kaartje
Wanneer er een 3D kaartje op de deurmat valt, kunnen jouw gasten sowieso niet wachten om het kaartje open te maken. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe gek en 3D je het maakt. Een leuke, orginele manier om jouw 21 diner uitnodiging te customizen.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock