Lifestyle

Deze geweldige ijsmachine gaat helemaal viral op TikTok

Ninja Creami ijsmachine

Het voorlopig nog geen heerlijk weer buiten, maar de beste manier om alvast in de zomerse sferen te komen doe je natuurlijk met een lekker ijsje. Op TikTok gaat er nu een geweldige ijsmachine viral. Met de Ninja Creamie kan je werkelijk van alles ijs maken en dat allemaal vanuit huis.

De Ninja Creami ijsmachine

Op TikTok komen de nieuwste trends langs en proberen mensen de gekste gadgets. En schijnbaar zit het platform ook bovenop de laatste keukentrends, want onze For You Page staat vol met deze Ninja Creami ijsmachine, waarmee je zelf gelato, sorbets, smoothies en milkshakes kan maken. Hoe lekker is dat?! Vooral nu de zomer eraan komt, is er natuurlijk niets lekkerder dan zelfgemaakt ijs. Het leuke hieraan is dat je bijna alle ingrediënten kunt gebruiken die je lekker vind. Chocola, Oreo’s, watermeloen of aardbeien: je vriest het in, stopt het in de machine, et voilà. Ook kan je zelf bepalen of je je ijs gezond of ongezond maakt. Het is heel handig voor mensen met allergieën, maar ook voor mensen die aan een streng dieet zitten.

Lees ook: 
Game night: Action verkoopt een bierpongtafel voor een spotprijsje

Recepten op TikTok

Omdat de ijsmachine niet meer weg te denken is van TikTok, staat het platform vol met talloze recepten. Op zoek naar wat inspiratie? Wij hebben hieronder al wat video’s voor je op een rijtje gezet. De Ninja Creami ijsmachine vliegt de deur uit, je kunt hem nog scoren voor € 199,- bij Bijenkorf. Wees er snel bij, voordat het te laat is!

View post on TikTok

View post on TikTok

View post on TikTok