Lifestyle

In deze stad is nú al een gigantische kerstwinkel geopend

Terwijl sommigen van ons nog steeds in het ritme moeten komen na de zomervakantie en het vorig weekend weer tropisch warm was in Nederland, zijn anderen in gedachten al bezig met het optuigen van de kerstboom. Hoor jij bij de laatste groep?Goed nieuws, want de eerste kerstwiniel van Nederland is alweer geopend. Lees hier waar je moet zijn.

Dat de pepernoten al in de winkel liggen weten we inmiddels, maar blijkbaar beginnen sommige winkels dit jaar ook al vroeg aan kerst. Het is geen grap: de eerste kerstwinkel van het jaar is al geopend. Dus waar moet je zijn als je nu al niet kunt wachten tot kerst? In de Ketelstraat in Arnhem. Hier vind je namelijk de pop-up store "It's All About Christmas". De winkel heeft zich gevestigd in het voormalige pand van Cool Cat valt wel op in de winkelstraat.It's All About Christmas
In de winkel waan je je in een wereld vol kerst en vind je de leukste items in verschillende stijlen. Zo heb je klassieke en traditionele kerstartikelen, maar ook modern en romantisch. Er is dus genoeg om uit te kiezen. Om in de stemming te komen is het het leukst een bezoekje aan de winkel te plannen, maar als Arnhem voor jou net iets te ver is kun je ook lekker online shoppen, want de spullen worden ook online verkocht. Kan je nu al niet wachten om de leukste kerstspullen te shoppen? Plan dan snel met je vriendinnen een tripje richting deze stad! 

Als je nog wat andere leuke dingen met je vriendinnen wilt plannen, kijk dan vooral even naar deze elf originele dingen om te doen tijdens dit najaar. Wat dacht je van een lekkere high tea met lekkere hapjes? 

Bron: indebuurt.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved