Series & Films

Ex On The Beach' Yasmine krijgt ook een eigen realityshow

Mis je alle seks, jaloezie en drama van Ex On The Beach nu al? No worries, want er is nog genoeg drama op komst. Naast het feit dat Love Island seizoen 2 op ons te wachten staat, brachten wij jullie laatst ook al het nieuws dat Harrie een eigen realityshow krijgt. Als je dacht dat dit het enige was, bereid je dan maar vast voor, want ook 'Classy Yassy', oftewel Yasmine, krijg haar eigen show.

EOTB's Yasmine krijgt eigen realityshow
Zoals jullie misschien al wisten krijgt EOTB's Harrie zijn eigen realityshow: ‘Harrie: van het kamp naar de ring'. Je begrijpt dat Yasmine, bekend van haar deelname aan Temptation Island én Ex On The Beach natuurlijk niet achter kon blijven. Tijdens de opnames van EOTB-collega Elias vertelde Yasmine aan Shownieuws dat ook zij binnenkort weer te zien is op televisie.

Classy Yassy
”Misschien komt er wel iets aan van mezelf. Het is nog een geheim, maar er komt van alles aan. Ik ben zeker nog niet ergens in een hoekje geduwd!” Ze wil er verder nog weinig over zeggen: ”Het gaat over Classy Yassy, het draait gewoon om mij”. Bekijk hieronder de eerste beelden van de realityshow van Harrie. De show is vanaf maandag 23 september wekelijks te zien om 21:30 uur op Spike.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved