News

Temptation's Rodanya showt haar babybuik met pikante foto

Rodanya is inmiddels 21 weken zwanger en na heel wat geheimzinnig gedoe zijn we er eindelijk achter wie de vader is én of het een jongen of een meisje wordt. Na 21 weken zwangerschap is haar babybuik dan ook goed zichtbaar en vandaag plaatste Rodanya een vrij pikante foto op haar Instagram, waarop ze haar babybuik trots showt.

Rodanya showt babybuik met pikante foto
In juli maakte Rodanya bekend dat ze zwanger was en inmiddels is ze al over de helft. Ze deelt maar al te graag op YouTube en Instagram hoe het met haar en de baby gaat. Zo ook vandaag. Ze plaatste een nogal pikante foto van zichzelf waarop haar babybuik goed te zien is met de volgende tekst:

''21 weekjes alweer, wat gaat het allemaal toch snel! Nu al het allermooiste wat me ooit overkomen is! Ik geniet nog steeds van elk moment, ook nu je nog in mijn buikje zit en we altijd overal met zn tweetjes zijn. Bij elk kwaaltje die ik tot nu toe heb denk ik, ook dit hoort erbij! Even doorzetten en voor je het weet lig je eindelijk in mijn handen! Je schopjes worden steeds meer, je groeit goed en wat geeft dat een heerlijk gevoel! Zelf vind ik het ook super mooi om te zien hoe je eigen lichaam veranderd. Super trots op mijn kleine buikje die heerlijk doorgroeit! 💙💙💙''

Fans reageren
Fans reageren lief: Je hebt echt een mooi buikje geniet er lekker van! Je bent al over de helft ❤️, Super!😻💓 en You rock it girl! Enorm trots op je. Jullie twee tegen de wereld❤️.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey) op

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved