News

Temptation Island's Rodanya: 'Morgan is de vader'

De kandidaten van Temptation Island blijven ons bezighouden... Met name Rodanya was de afgelopen tijd veel in het nieuws, nadat ze aankondigde dat ze zwanger was. Temptation Island-kijkers vroegen zich af: 'wie is dan de vader?' 

Temptation Island's Rodanya: 'Morgan is de vader'
Een tijdje geleden liet Rodanya op Instagram weten dat ze zwanger was, maar vertelde hier niet bij wie de vader is. Is het haar ex Morgan, met wie ze meedeed aan Temptation Island? Of is het Danicio, met wie ze een slippertje maakte? The word is out en het schijnt dat haar ex Morgan vader wordt. Hoe hij hierop reageerde? Lees snel verder.

rodanya temptation island baby

Ruzie en gezeik
"Na Temptation hebben we elkaar nog een paar keer gezien en ik ben nu zwanger, dus jullie kunnen zelf wel invullen wat er gebeurd is. Het is dus geen onenightstand, wat mensen dachten. In het begin wilde hij er niet bij betrokken zijn, want hij was helemaal overdonderd. Er was ook gewoon heel veel ruzie en gezeik."

Morgan is inmiddels ook op de hoogte dat hij vader wordt, maar het schijnt dat het hem weinig interesseert. "Hij heeft hele andere interesses. Hij is nog niet op het level waar ik wel ben. Dat is moeilijk om te accepteren'' vertelt Rodanya in onderstaande video.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook