News

Dit is de reden waarom Morgan zwijgt over de baby met Rodanya

Het is inmiddels wel bekend: Temptation Island's Rodanya is zwanger. Haar ex-liefje Morgan, met wie ze meedeed aan Temptation Island, is de vader. De geruchten gaan dat hij niks met de baby te maken wil hebben met de baby en zelf zwijgt hij vooralsnog over het vaderschap. Vandaag geeft hij zijn fans duidelijkheid en legt uit waarom hij niks zegt over de baby.

Morgan zwijgt over de baby
In juli maakte Rodanya, bekend van Temptation Island, bekend dat ze zwanger was. Natuurlijk vroegen fans zich meteen af: wie is de vader? Ze was niet meer samen met Morgan, met wie ze samen aan het programma meedeed. Is verleider Danicio dan de vader? 

Na lang speculeren is er eindelijk duidelijkheid. Rodanya onthult via sociale media dat haar ex de vader is van de baby. Bij Morgan bleef het op dat moment verdacht stil... Nu een flinke tijd later heeft hij nog steeds niets gezegd over zijn toekomstige vaderschap. Er gaan zelfs geruchten dat hij niets te maken wil hebben met de baby. Gelukkig krijgen we eindelijk uitleg van Morgan himself. Hij nam namelijk op zijn YouTube-kanaal een Q&A op en vertelt het volgende: ''De reden dat ik hier nog niks over heb gezegd op social media, is omdat ik vind dat de kleine daar niet voor heeft gekozen. Het is een levend kindje straks, die er niet voor heeft gekozen om bedondert te worden met allemaal speculaties en meningen van mensen. Wat dat betreft hou ik dit het liefst buiten social media.'' Vervolgens voegt hij hier nog aan toe: Ik en Rodanya zijn in de schijnwerpers gekomen, maar een klein kindje kiest daar niet voor en ik vind daarom dat dit soort dingen niet op social media besproken hoeven te worden.

morgan temptation baby

'Morgan wil niets met de baby te maken hebben'
Natuurlijk moest hij het ook nog even hebben over de geruchten dat hij niets te maken wil hebben met zijn toekomstige zoontje: ''Er gaan ook dingen rond dat ik niks te maken wil hebben met de kleine, dat is totaal niet waar. Ik moest het wel even laten bezinken, want het was onverwachts. Maar het is nooit zo geweest dat ik er niks mee te maken wil hebben.''

Is Morgan single?
In de Q&A kwam ook de vraag voorbij of Morgan nog vrijgezel is en dat is 'ie nog steeds. Een romance met de moeder van zijn baby zit er dus waarschijnlijk niet in... Bekijk hieronder de hele video.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved