News

Verleidster Laetitia wist van zwangerschap Channah maar probeerde toch Quentin te verleiden

Gisteren zagen we allemaal hoe Channah besloot uit Temptation Island VIPS 2019 te stappen. De reden? Ze is zwanger en de vader van de baby is Quentin. Quentin kwam op het eiland geen aandacht te kort, zeker verleidster Laetitia zorgde voor genoeg 'temptation'. Channah begrijpt niet dat ze probeerde hem te verleiden, aangezien ze wist dat Channah zwanger was.

"Je gaat voor een jongen die gewoon over een paar maandjes een kindje krijgt”
Als je gisteren aflevering 7 van Temptation Island VIPS 2019 hebt gekeken, heb je gezien dat Channah vervroegd een punt heeft gezet achter haar Temption-avontuur. Ze kon het niet langer aanzien dat Quentin werd versierd door de dames in de andere villa en vertelde Yolanthe dat ze het spel wil verlaten. Ze zei tijdens het kampvuur dat ze blij is dat ze heeft meegedaan, omdat ze toch de 'echte Quentin' heeft gezien en daaruit een beslissing heeft kunnen maken.

quentin temptation

Inmiddels is iedereen terug in Nederland en dat betekent dat Ferry langsgaat bij de deelnemers voor Temptation Gossip. Dit keer was het de beurt aan Channah. Ferry ging langs om te kijken hoe het nu met haar gaat en in het programma deed Channah een opmerkelijke uitspraak. Ze vertelde dat verleidster Laetitia wist van haar zwangerschap. Ze zit er dan ook erg mee dat de verleidster toch haar vriend probeerde te versieren... "Je gaat voor een jongen die gewoon over een paar maandjes een kindje krijgt'' zegt Channah met tranen in haar ogen. Pommeline en Stuwey wist ook van haar zwangerschap tijdens het programma, zij waren gelukkig een enorme steun voor haar.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved