Food

Hier opent het nieuwe restaurant van The Avocado Show

Een lunchplek waarbij de menukaart bestaat uit gerechten met avocado? Dat klinkt natuurlijk als de hemel op aarde en The Avocado Show in Amsterdam maakte onze droom werkelijkheid. Het is de ultieme lunchspot in onze hoofdstad, waarbij je soms zelfs even in de rij moet staan voor een tafeltje. Gelukkig heeft The Avocado Show geluisterd naar de fans en opent er volgende week een nieuw filiaal waar je ook nog eens kunt dineren. Girlscene heeft alvast mogen proeven en wij nemen jullie vandaag mee naar de avocado heaven.

The Avocado Show opent nieuwe locatie
Als je dol op avocado bent dan heb je vast al eens een bezoekje gebracht aan The Avocado in de Pijp in Amsterdam. Het restaurant waar alles om avocado draait en verwerkt in de lekkerste (en mooiste!) gerechten. Als je er weleens bent geweest bent heb je misschien ook gemerkt dat het een enorm populaire lunchspot is met vaak zelfs een wachtrij (omdat je niet kunt reserveren). Gelukkig is dat vanaf nu voorbij, want The Avocado Show opent een nieuwe locatie en daar werden wij héél vrolijk van. Niet alleen omdat we nu op twee plekken heerlijke avocado-gerechten kunnen eten, maar ook omdat je hier 's avonds terecht kunt een echt avocado-diner én omdat er een groot terras is én je kunt ook nog eens reserveren. Beter gaat het niet worden, toch?

avocado show keizersgracht

Amsterdam
The Avocado Show opent donderdag 11 juli en je vindt het nieuwe restaurant aan de Keizersgracht in Amsterdam. Are you ready for pokébowls, salades, burgers, avocado fries, taco’s en truffelguacamole. Girlscene heeft alvast de gerechten van de menukaart mogen proeven en waren een avondje in de avocado heaven. Wat was dit lekker! De avocado fries met truffelmayonaise waren groot favoriet en ook het avocado-ijs (met pindakaas!) was echt een top afsluiter. Dikke aanrader dus als je in Amsterdam bent met je vriendinnen, lover of gezellig met je ouders. Wij zijn fan!

avocadoshow keizersgrachtThe Avocado Show Downtown vind je aan Keizersgracht 449 in Amsterdam (vlakbij het Leidseplein).

Beeld: Girlscene

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook