Food

OMG! Bij dit restaurant kan je onbeperkt cava drinken tijdens je brunch

onbeperkt-cava-drinken

Een restaurantje in Amsterdam waar je heerlijk kan brunchen, daar heb je er natuurlijk heel veel van. Maar bij dit restaurant is het net even anders, je kan hier namelijk onbeperkt cava drinken! Een geweldig uitje om samen met je vriendinnen te gaan doen, door heerlijk te genieten van wijn en diverse hapjes.

The Pressroom

The Pressroom is een gezellig restaurant in Amsterdam. Ze staan voornamelijk bekend om hun uitgebreide en heerlijke menu. Elke zaterdag laat het restaurant dat zeker blijken, je kan namelijk voor een goed bedrag gaan brunchen. Het is niet zomaar een brunch, maar een speciale brunch, ook wel ‘The Bottomless’ brunch genoemd. De brunch bestaat uit één zoetig gerecht naar keuze, één hartig gerecht naar keuze, één cocktail naar keuze en natuurlijk het leukste gedeelte, onbeperkt cava drinken. Dat is toch geweldig?!

Lees ook:
OMG! Bij dit restaurant kun je onbeperkt carpaccio eten

View post on Instagram
 

Brunch met onbeperkt cava

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoeveel de brunch gaat kosten. Voor €39 kan je in hartje Amsterdam heerlijk uitgebreid brunchen. Voor deze prijs heb je maar liefst twee uur de tijd om onbeperkt cava te drinken en te genieten van lekkere hapjes. Het brunch menu bestaat uit veel verschillende hapjes, zoals avocado, toast, pancakes, overnight oats en nog veel meer! Ook als je cava na een tijdje zat wordt, kan je gaan voor een verfrissende cocktail dat ook in de prijs inbegrepen zit. Ga voor een heerlijke sex on the beach of een espresso martini om even op te frissen. Deze geweldige deal kan je natuurlijk niet mis lopen!

Ben je nu helemaal enthousiast over dit restaurant? Reserveer dan zeker van tevoren een plekje! Door de hype op zowel TikTok als Instagram ben je zeker niet de enige met dit idee. Tijdens het reserveren kan je gelijk een sneak peek nemen van het menu 😉

View post on TikTok

Beeld: pinterest