News

Temptation Island’s Rosanna licht haar Instagram-volgers op

Rosanna Voorwald kennen we waarschijnlijk allemaal wel door Temptation Island en Temptation Island VIPS. Ze deed mee aan het programma samen met haar vriend Niels. Inmiddels heeft ze meer dan 300k volgers op Instagram en deelt ze dagelijks (letterlijk) alles met hen. Van plastische chirurgie operaties, tot niets verhullende foto’s van haar vriend. Erg vermakelijk allemaal, maar het schijnt dat ze misbruik heeft gemaakt van de situatie…

Als je Rosanna volgt op Instagram dan weet je dat ze dagelijks veel van haar leven deelt. Zo filmde ze uitgebreid hoe ze een operatie onderging waarbij er werd gesleuteld aan haar buik, billen en borsten en pronkt ze regelmatig met haar nieuwe lichaam. Daarnaast heeft Rosanna een eigen skincare-lijn en bood ze haar volgers de laatste tijd een eetschema aan. Voor €30 kocht je het schema bij Rosanna en het zou ervoor zorgen dat je wat kilo’s kwijt raakt. Klinkt goed, vlak voor de zomer. Veel volgers kochten het schema en raakten kilo’s kwijt. Volgers waren dus erg positief en bedankten Rosanna uitgebreid voor het schema, want de kilo’s vlogen eraf. Maar wat blijkt? Het schema is helemaal niet van Rosanna.

De maker van het schema kwam erachter dat ‘iemand met 305.000 volgers haar schema verkocht. Het was nota bene een schema dat zij (de gedupeerde) op haar eigen website had gezet. Het schema is dus gratis is te vinden op het internet. Of het ook daadwerkelijk om Rosanna gaat staat niet letterlijk in het bericht, maar het is natuurlijk wel erg toevallig dat Rosanna de schema’s verkoopt én 305.000 volgers heeft. Wij houden je uiteraard op de hoogte als we meer weten ;-).

rosanna

Must reads 👀