Celebs

Temptation Island Rosanna herken je niet meer terug na plastische chirurgie

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Khloé Kardashian is bevallen én keihard bedrogen door haar vriend, 'verbouwde' Rosanna van Temptation Island slaat terug naar haters en dit is de nieuwe vriendin van Milan Knol.

Milan Knol is weer verliefd! De broer van Enzo heeft deze week zijn nieuwe relatie bekend gemaakt. Hij is smoorverliefd op de Nederlands-Italiaanse Brigitte en iedereen mag het weten. "Love works in mysterious ways," schrijft de YouTuber bij het kiekje met zijn nieuwe liefde. Brigitte studeert toerisme management en is (surprise) dol op reizen. De twee kennen elkaar al een tijdje, in 2013 plaatste Brigitte al een foto met Milan. Hoe de liefde uiteindelijk is opgebloeid blijft onduidelijk... Milan verbrak vorige zomer zijn relatie met Jill (bekend als Croco Jill).

 

LOVE WORKS IN MYSTERIOUS WAYS

Een bericht gedeeld door Milan Knol (@milanknol) op

 

Hey @ditisnietmilan lachfoto voor jou #lol

Een bericht gedeeld door Brigitte (@brisjiette) op

Khloé Kardashian heeft een turbulente week achter de rug. Eerst lekten er video's uit waarop haar vriend Tristan Thompson vreemdgaat met meerdere vrouwen. De basketballer ligt flink onder vuur, vooral hij Khloé heeft bedrogen terwijl zij elk moment kon bevallen van hun dochtertje. Deze week was het dan ook zover. Een paar dagen na het uitlekken van de schokkende video's beviel de Kardashian-telg van een gezond dochtertje. De overspelige Tristan was naar verluidt bij de bevalling aanwezig en doet er volgens insiders alles aan om de relatie te lijmen. To be continued... 

 

We are ready whenever you are little mama 🦋

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Het is een jaar geleden dat Rosanna meedeed aan Temptation Island. Sindsdien is er veel veranderd, vooral op het gebied van haar uiterlijk. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze de natuur weleens een handje helpt, maar volgens velen is ze nu een beetje doorgeslagen. Veel mensen vinden Rosanna er onherkenbaar of zelfs als een travestiet uitzien na alle ingrepen. De vriendin van Niels reageert voor het eerst op de negatieve reacties rondom haar uiterlijk. "Als ik nu in de spiegel kijk, ben ik erg blij dat ik het gedaan heb", zegt ze over haar bilvergroting. Ook Niels is blij met haar nieuwe billen. "Hij wilde eigenlijk niet dat ik het ging doen, maar nu vindt hij het supermooi en hij knijpt er ook vaak in", lacht ze. "Ik ben nu echt tevreden met hoe mijn lichaam is. Het is nu zaak genoeg te blijven sporten en gezond te leven opdat mijn lichaam niet oud wordt." De reacties doen haar weinig. "Ik verwijder negatieve commentaren. Waarom volg je me dan op sociale media, vraag ik me af? Haters zitten er altijd tussen."

Het mag duidelijk zijn dat Temptation Tim onder de tatoeages zit. Eén tatoeage viel extra op; het gekke wezentje naast de twee sterren op zijn schouder. Maar oplettende kijkers zagen ineens dat het wezentje niet meer op zijn schouder zat. Huh! Het wezentje is dus een tekening. Gelukkig maar, want het is niet bepaald een meesterwerk. Zou Cherish hem even bewerkt hebben met een stift...?! 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook