Celebs

Yay! Beyoncé komt met Netflix documentaire

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Beyoncé komt met een Netflix-documentaire, Britney Spears is opgenomen in een kliniek en Ayleen verklapt dat verleid(st)ers helemaal niet betaald krijgen voor hun deelname aan Temptation Island.

Beyonce Netflix documentaire

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Wohooo! Binnenkort komt er een documentaire uit over Beyoncé. Netflix schijnt achter de schermen druk bezig te zijn met dit project en het zou gaan over haar 'historische optreden' op Coachella vorig jaar, toen ze de allereerste zwarte vrouw was die mocht op het muziekfestival. Wanneer de docu wordt gelanceerd is nog niet bekend, maar aangezien Coachella dichtbij komt zou het ons niet verbazen als de documentaire dan gelanceerd wordt.

Britney Spears opgenomen in kliniek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

Uh oh... Het lijkt erop dat het weer niet goed gaat Britney Spears. De zangeres heeft het er namelijk erg moeilijk mee dat haar vader ziek is.  Volgens bronnen is ze opgenomen in een kliniek waar ze psychische hulp krijg. Hoe het nu precies gaat met de Toxic-zangeres gaat is nog onduidelijk.

Verleidster Ayleen: 'Kregen wij maar betaald voor deelname Temptation Island'

temptation ayleen
Zo'n twee maanden geleden schreven wij dat verleid(st)ers die deelnemen aan Temptation Island geld kregen voor hun televisieklus. Tv-criticus Angela de Jong vertelde inde Ochtendshow to go van AD dat verleiders tussen de €3.000 en €10.000 ontvingen. Toch blijkt niets minder waar en ontkracht verleidster Ayleen deze roddel. ''Het is een enorme roddel. We krijgen niets betaald. Anders had half Nederland zich wel opgegeven, ook al riekt het naar prostitutie" vertelde Ayleen tegen Grazia. Als het wel zo was geweest? "Dan was het één grote gangbang geworden, dat weet ik nu al. Of je krijgt de situatie dat verleiders de buit verdelen met de koppels" aldus Ayleen.

De eerste trailer van The Hills is hier

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door the hills (@thehills) op

Als je een groot The Hills-fan was vroeger, dan wist je waarschijnlijk al lang dat The Hills met een nieuw seizoen komt. Het duurt nog even voordat de serie op televisie komt, maar gelukkig mogen we alvast de trailer bekijken. Audrina, Heidi, Spencer, Frankie, Justin, Brody en Whitney zijn keren terug in de serie. Helaas doen Lauren Conrad en Kristin Cavallari niet mee aan een nieuw seizoen. De serie is vanaf 24 juni te zien op (de Amerikaanse) MTV. Wanneer het in Nederland wordt uitgezonden is nog onduidelijk.

Bron: RTL Boulevard, televizier, Grazia | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook