Lifestyle

Dit zijn de de meest hilarische 1 april grappen van 2019

Iemand roept: ''Pas op, je vet zit los'' en voor je het weet ben je alweer in de eerste 1 april grap van de dag getrapt... Het is vandaag 1 april en de grappen vliegen ons op de horen. Maar wist je dat een hoop bedrijven afgelopen maand al druk bezig waren met 1 april grappen verzinnen? Wij hebben de meest hilarische voor je op een rij gezet, waarvan wij denken dat het ongetwijfeld een 1 april grap is.

1. Remia 'patatsaus'
Zeg jij friet of patat? Welk team je ook bent, van patatsaus hebben we nog nooit gehoord. Toch introduceert Remia patatsaus, met volgens het merk zelf dezelfde vertrouwde smaak, maar dan in een ander jasje ;-). Sure...

2. Hunkemöller Dogkini
Laatst schreven we al over Hunkemöller's nieuwe dogkini; een bikini voor je hond. Maar de oplettende lezers weten dat het lingeriemerk ons vorig jaar ook al voor de gek hield met matchende bikini's met onze lovers. Wij weten het zeker, dit moet ook een grap zijn.
hunkemoller dogkini 1 april

3. Deliveroo gaat pizza zonder korst bezorgen
Pizza zonder korst, is als friet zonder mayo (of patatsaus ;-)). Dus wij geloven er niks van dat Deliveroo binnenkort pizza's zonder korst bezorgd.
deliveroo pizza zonder korst

4. EasyToys lanceert leenservice voor seksspeeltjes
Excusez moi? Dachten lazen over een leenservice voor seksspeeltjes; Swap-Toys. Wij hopen in ieder geval dat dit een grap is. Doe ons maar gewoon een Swap-fiets.

swaptoys easytoys 1 april

5. Croky komt met chips met pepermuntsmaak
Dat chipsmerken met rare smaken op de markt komen verbaast ons niet meer, maar chips met pepermuntsmaak is niet heel geloofwaardig. Toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Croky (@croky.chips) op

6. Sportschool komt met gewichtheffen voor je vagina
De eigenaresse van een Almelose sportschool liet aan haar volgers weten dat er iets nieuws te doen is; gewichtheffen voor je vagina. De post ging viral en zelfs EditieNL kwam langs. Toen moest ze toch opbiechten dat het om een grapje ging...

7. Leev hondenkoekjes
Het merk ken je wellicht van de fijne bakrecepten door @uitpaulineskeuken. Van een mix voor banenenbrood tot carrot cake, stuk voor stuk heerlijk! Maar vandaag kondigt Pauline aan dat ze het assortiment gaat uitbreiden met een bakmix voor honden. Geloven jullie het?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pauline - Uitpaulineskeuken.nl (@uitpaulineskeuken) op

8. Lidl frikandel speciaal spread
Frikandel-fans opgelet! Je smeert je favoriete snack namelijk vanaf nu op je brood. Of toch niet? Wij hopen stiekem dat dit geen 1 april grap is natuurlijk ;-).

9. 3D pizza's van New York Pizza
Op verschillende stations in Nederland zou vandaag een 3D-printer komen waar pizza's uitkomen. Dit klonk natuurlijk te mooi om waar te zijn. New York pizza meldde gisteravond dat het om een 1 april grap gaat. Jammer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door New York Pizza (@newyorkpizza_nl) op

Het lijkt erop dat dit gelukkig géén 1 aprilgrap is...

licor 43 yoghurt

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook