News

Hunkemöller lanceert dogkini: bikini's voor je hond

Dit weekend hebben we weer mogen genieten van het zonnetje, de lente is officieel begonnen. Yay! Hoog tijd om jurkjes, slippers, shorts en bikini's in te slaan, want voor je het weet is het zomer. Vergeet ook zeker niet om dit jaar een bikini voor je hond te kopen, want dit is de trend van deze zomer. Je shopt ze onder andere bij Hunkemöller, kijk snel en beslis in welk exemplaar jouw hond deze zomer over het strand paradeert.

Over drie maanden is het alweer zover, hello summer! Naast het shoppen voor bikini's voor jezelf, is het deze zomer ook zeker van belang om een trendy bikini of badpak voor je hond te kopen. Want hey, waarom loop jij er alleen stylish bij op het strand terwijl jouw trouwe viervoeter geen nieuwe outfit heeft? Juist. Daarom lanceert* Hunkemöller in april een nieuwe collectie speciaal voor je hond. Bekijk hieronder de beelden en scroll door voor de prijzen.

Prijzen
De bikini's zijn beschikbaar in de maten: XS, S, M en L en vanaf 15 april verkrijgbaar. De collectie bestaat uit drie verschillende dogkini’s en twee dogshorts. De dogkini is verkrijgbaar in geselecteerde winkels. De prijzen liggen tussen de €14,99 tot €24,99.

1 April? *
Heel leuk die collectie voor je hond, maar het is natuurlijk wel érg toevallig dat deze collectie bekend wordt gemaakt rond 1april. Vorig jaar nam Hunkemöller ons namelijk ook al in de maling, met een nieuwe collectie waarbij je jouw bikini kon matchen met je lover.

Bron & beeld: Hunkemoller

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved