Lifestyle

Girls Issues: 'Mijn crush heeft een ander, maar geeft gemixte signalen'

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die niet weet of ze haar crush moet loslaten terwijl hij al een ander heeft...

Hallo Girlscene,

Ik heb iemand ontmoet via Facebook. We hadden goed contact samen en wilden elkaar leren kennen. Hij woont zo een 45 minuutjes bij mij vandaan. Hij had al voorgesteld om elkaar eens te zien, maar zover is het nog niet gekomen. Nu heeft hij mij verteld dat hij nog iemand heeft leren kennen via kennissen. Haar heeft hij dus wel al eens in het echt gezien. Ik vind het leuk dat hij het wel eerlijk heeft gezegd. Hij zei dat hij het leuk vindt dat hij iemand heeft leren kennen, maar dat hij ook, ondanks dat hij mij nog niet heeft gezien, mij beter wil leren kennen. Hij zei ook dat als we tien kilometer van elkaar vandaan woonden, dat we misschien wel een relatie konden hebben. Ik voel mij nu echt een tweede keuze... Zijn berichtjes zijn nu ook anders dan eerst, zegt mijn gevoel. Hij stelde mij wel de vraag of ik nog mijn best zou doen voor hem... Wat moet ik hiervan denken?

Groetjes,

Anoniem
Girl Issues crush problemen
Lieve Anoniem,

Superleuk dat je een jongen hebt ontmoet en dat je hem wel ziet zitten. Pas je alleen wel op met contact zoeken via het internet? Je weet natuurlijk nooit wie er aan de andere kant van het scherm zit. Iemand kan heel makkelijk andere foto's gebruiken en voordat je het weet, word je gecatfisht. Dat wil natuurlijk niemand en is ook nog een reuze gevaarlijk, maar daar later meer over.

Jij voelt je tweede keuze en dat is een verschrikkelijk gevoel. Die jongen geeft eigenlijk al toe dat het niet gaat werken, omdat jullie zo een stuk bij elkaar vandaan wonen. Naast dat jullie woonafstand zo groot is, heeft hij natuurlijk al een ander meisje op het oog waar hij ook een hele goede klik mee heeft. Waarom hij nog vraagt of jij je best wil doen is waarschijnlijk gewoon uit nieuwsgierigheid, want hij heeft al een meisje op het oog en geeft toe dat jij te ver woont. Dit zijn wel twee doorslaggevende punten voor als je misschien een relatie wil met iemand. Laat die jongen dus lekker gaan en kijk naar leuke jongens in je omgeving. Daar heb je helemaal geen social media voor nodig en stap je direct op af voor een leuke babbel.

Kom je in de toekomst misschien weer een leuke jongen tegen op het internet of een datingsapp en wil je hier graag mee afspreken? Controleer anders deze checklist voor een veilige ontmoeting. 

Groetjes,

Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je 'Girls Issue' en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar danique@girlscene.nl.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook