News

Temptation Island verleidster Ayleen over Heikki: "Op een gegeven moment vergeet hij zijn eigen vriendin"

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog maar net begonnen en ook al is er nog niks gebeurd, volgens Temptation Island verleidster Ayleen gaat dat nog wel veranderen. In Goedele On Top doet de verleidster namelijk een boekje open over Heikki en als wij haar mogen geloven gaat er zeker het één en ander veranderen in de vila van de mannen en de vrouwelijke verleidsters. 

Temptation Island verleidster Ayleen
Morgen is alweer de vierde aflevering van Temptation Island 2019 (de vijfde op Videoland!) en tot nu toe is er nog niet veel spannends gebeurd. Maar volgens Temptation Island verleidster Ayleen gaan we nog genoeg spraakmakende beelden zien. In Goedele On Top vertelt Ayleen namelijk dat Heikki haar aan het verleiden is. Say what?! Ayleen: "Hij zoekt mij op. Hij verleidt mij, ik verleid hem niet eens meer." Ook zegt ze tegen Goedele dat ze de relatie van Heikki en Milou niet hoog inschat: "Hij denkt niet na. Op een gegeven moment vergeet hij zijn eigen vriendin. Hoe kan je je eigen vriendin vergeten?" Wij zijn heel erg benieuwd of Heikki en de andere Temptation Island deelnemers de verleiding gaan weerstaan. 

Temptation Island 2019 afleveringen
Temptation Island 2019 wordt iedere donderdagavond om 20.30 uur op RTL5 uitgezonden. Heb je aflevering vier al gezien en kan je niet wachten op meer juicy stuff? Op Videoland staat morgen alweer de vijfde aflevering van Temptation Island. Wij zijn benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren en zijn er al helemaal klaar voor. 

Bron: Goedele On Top | Beeld: Temptation Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved