News

Hier kun je Temptation Island 2019 aflevering 4 bekijken

Verleiding, jaloezie en héél veel drama in het nieuwe seizoen Temptation Island 2019. Aflevering 4 wordt volgende week pas uitgezonden op televisie, aar voor de diehard fans is er goed nieuws. Je kunt namelijk nu aflevering 4 al zien, gratis en voor niets. In dit artikel vind je de link naar de verse aflevering.

Temptation Island 2019 aflevering 4 komt donderdag pas op tv en na de dubbele aflevering van vorige week zijn wij al helemaal benieuwd naar wat we nu te zien gaan krijgen. In aflevering één en twee gedragen de koppels zich nog netjes. Ze komen niet te dicht in de buurt van de verleid(st)ers en er ligt nog geen temptation op de loer. Tenminste dat geldt voor de meeste kandidaten. Maar hoe langer ze in de villa zitten, hoe spannender het wordt. Zeker met de komst van het eerste kampvuur, want deze is te zien in aflevering 4. Als je die nu gratis wilt kijken moet je snel verder scrollen.

temptation island 2019

Heb je Temptation Island 2019 aflevering 3 al gezien en ben je ready voor meer juicy stuff? No worries, je kunt de nieuwste aflevering al bekijken voordat het op televisie komt! Hier hoef je geen betaald account op Videoland voor te hebben, via de onderstaande link kun je de gloednieuwe aflevering gratis bekijken. Enjoy! 

Temptation Island 2019 aflevering 4 kijken
Kun jij niet wachten tot volgende week en wil je aflevering 3 nu al zien? Bekijk 'm hier!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved