Beauty

Dameskapsels 2019: dit worden de trends van deze zomer

Wat vliegt de tijd! De eerste maanden van 2019 zitten erop en voor je het weet breekt de lente aan. Een nieuw seizoen betekent niet alleen een nieuwe garderobe, maar veel meiden kiezen ook voor een nieuw kapsel. Dus ben jij je oude vertrouwde lokken zat en klaar voor iets nieuws? Kijk dan snel mee, want wij zetten alle trendy dameskapsels 2019 voor je op een rij.

Dameskapsels 2019: Pink & peachy
Roze, peachy en koraal zijn kleuren die we in 2019 veel gaan zien. Maar roze, in je haar? Dat is nogal een transformatie… of toch niet? We bedoelen met deze trend natuurlijk niet dat jij je lokken gelijk roze hoeft te verven (mag wel!), maar je kunt ook gaan voor een subtiele peachy gloed. Heb je blond haar? Ga dan deze zomer voor een strawberry blonde coupe.

Dameskapsels 2019: ‘Noncha’ waves
Stap jij het liefst de deur uit met slechts een likje mascara en zonder al te veel gedoe? Dan word jij vast ook blij dat dit simpele kapsel. De nonchalante waves ga je namelijk heel veel zien in de zomer en daar hoef je bijna niets voor te doen. Het enige wat je hoeft te doen is je haar doorkammen, een beetje seasalt spray erin et voilà.

dameskapsels 2019 dameskapsels 2019 dameskapsels 2019

Dameskapsels 2019: Hoge knot
Een trend waar wij op de redactie erg blij van werden en allemaal volmondig ‘ja’ tegen zeggen is de dameskapsels 2019 trend: de hoge knot. Perfect voor een warme dag, als je in tijdnood bent of een bad hair day hebt. Een hoge knot is niet alleen zo in elkaar geflanst, maar past ook nog eens bij elke gelegenheid. Yay voor deze trend.

dameskapsels 2019 dameskapsels 2019

Dameskapsels 2019: Boxer braids
De boxer braids (ook wel cornrows genoemd) zijn terug van weggeweest. Deze invlechten worden al regelmatig gespot bij Kim Kardashian, Haily Baldwin en onze eigen Famke Louise en wij moeten er nu ook aan geloven. Wij vinden de vlechten er supertof uitzien en met een beetje oefenen maak jij deze vlechten straks in een mum van tijd bij jezelf. Vlecht inspiratie nodig? Klik dan hier.

Dameskapsels 2019: Haaraccessoires
Als laatste een trend waar wij heel blij van worden, namelijk haar accessoires. Van zomerse sjaaltjes in je staart, tot haarbanden a là Blair Waldorf en gekleurde scrunchies om je knot. We love it! Hier shop je de leukste budget haaraccessoires voor deze zomer voor alle dameskapsels 2019.

dameskapsels 2019 dameskapsels 2019

Dameskapsels 2019: De bob
Of je nu gezegend bent met een volle bos krullen of juist dun sluik haar hebt, een bob of lob (long bob) staat iedereen. Spring maar een gat in de lucht, want ook in 2019 zien we de bob weer héél vaak voorbij komen. Dit wordt waarschijnlijk één van de meest gedragen dameskapsels 2019.

Yay! Dit waren alle trendy dameskapels 2019. Welke ga jij deze zomer proberen? Klik hier om te checken welke dameskapsels 2019 bij jouw gezicht passen.

Beeld: Unsplash