Beauty

9 makkelijke DIY vlechten voor in de zomer

3

Soms wil je gewoon even net iets anders met je haar, maar je hebt ook niet altijd zin om veel moeite te doen. Een vlecht kan een groot verschil maken en veel vlechten zijn best makkelijk om te maken. Een klein beetje oefenen en je bent een echte expert. In dit artikel zie je een aantal leuke en makkelijke vlechten.

Veel meiden vinden vlechten erg leuk, maar denken dat ze heel moeilijk te maken zijn. Terwijl dit lang niet altijd zo is! Daarom zetten wij een aantal makkelijke vlechten op een rijtje die je met, een beetje oefening, makkelijk kunt maken. Zoek jij nog perfecte vlechten voor tijdens het sporten? Die vind je in dit artikel.

De Peek-A-Boo vlecht


Wil jij een schattige, kleine vlecht die niet te opvallend is? Dan is de Peek-A-Boo vlecht er echt eentje voor jou. Zoals je in de video kunt zien is deze vlecht niet  moeilijk te maken. Een klein vlechtje in je haar kan toch nét dat verschil maken.

De Dutch Mohawk vlecht


Deze vlecht vergt misschien iets meer oefening omdat je moet invlechten en je moet ook nog eens onderdoor invlechten. In de video kun je heel goed zien hoe je de vlecht precies maakt. Oefen de vlecht een aantal keer zodat je hem helemaal beheerst.

De Crown vlecht


De naam verklapt het eigenlijk al. Als je een mooie kroon van je eigen haar op je hoofd wil hebben, maak dan een crown vlecht. Dit is een lastige vlecht, maar als je het eenmaal kunt dan heb je ook wat. Misschien kun je de eerste keer een vriendin vragen om te helpen!

De Double Dutch vlecht


Dit moet haast één van de meest populaire vlechten van dit moment zijn. In dit duidelijke filmpje kun je zien dat het helemaal niet zo moelijk is. Deze vlechten zijn ideaal voor in de zomer, omdat je haar uit je gezicht is. Ook een heel geschikt kapsel voor het sporten dus! Je kunt de vlechten ook nog iets inspuiten met haarlak, zodat ze goed blijven zitten.

De French Braid Ponytail


Een perfect kapsel voor in de zomer, want al die haren zijn eindelijk uit je gezicht. Je kunt de vlecht helemaal doorvlechten naar beneden, maar als je je nek lekker luchtig wil houden dan kun je het beter in een staart doen.

De 2 Minute vlecht


Het liefst wil je een vlecht die heel snel af is. Nou, dat gaat wel lukken met deze vlecht. Binnen 2 minuten heb je deze vlecht af. 

De Short Hair, Don't Care vlechten


Speciaal voor alle meiden met kort(er) haar zijn er deze twee vlechten. Natuurlijk kun je met kort haar ook wel andere vlechten maken, maar deze zijn erg leuk en makkelijk voor kort haar. Heb je lang haar? Deze vlechten zijn geen probleem voor lang haar.

De visgraatvlecht


Veel meiden weten niet hoe ze deze vlecht moeten maken. Het is een leuke vlecht en na het zien van het filmpje kom je erachter hoe makkelijk deze eigenlijk is. Je kunt eindeloos variëren met de visgraatvlecht, maar dit is de basis.

De Upside Down vlecht


Dit is een subtiele, maar toch ook mooi zichtbare versie van de vlecht. Je vlecht het haar vanaf de onderkant en je kunt het in een staart of in een knot dragen. Een leuk en makkelijk alternatief voor je standaard knotje of staart.

Welke vlecht ga jij zeker eens proberen of welke is jouw favoriet?

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved