Dit zijn de meest Instagram-waardige plekken om te bezoeken in de voorjaarsvakantie

Lifestyle door Laura

Een toffe Insta-feed is natuurlijk wat iedereen wil. Je Instagram straalt uit wie je bent doordat je foto's post van jezelf, je outfits, je lievelingseten en natuurlijk de tofste plekken. Vaak zie je op de feed van grote influencers dat ze de hele wereld over reizen voor dat ene per-fec-te kiekje. Maar dat is helemaal niet nodig! Want ook in Nederland zijn ontelbaar veel Insta-waardige locaties voor een toffe foto. In dit artikel zie je waar jij deze voorjaarsvakantie nog heen moet voor de tofste Instagram-waardige hotspots van dit moment.

De voorjaarsvakantie is vandaag voor velen van jullie al begonnen. Eindelijk tijd om leuke dingen te doen! Als je nog een aantal dagen niets te doen hebt, bel dan nu je besties om dagjes uit te plannen. Ga op stap door Nederland en ontdek de tofste plekken voor een Insta-shoot. Voor deze shoot hebben jullie gelukkig geen mega dure en grote camera's nodig. Want deze foto's maak je super gemakkelijk met je smartphone. Er is zelfs een smartphone die gespecialiseerd is in het maken van selfies, ook wel de selfietelefoon genoemd. En dat is natuurlijk ideaal, want wie gebruikt z'n telefoon nog voor bellen? 

HUAWEI P smart 2019
Nu ben je natuurlijk benieuwd over welke telefoon wij het hierboven hebben? Dat is namelijk de HUAWEI P smart 2019. Steeds meer andere kenmerken, zoals het design of de camera, zijn belangrijker dan dat je daadwerkelijk kan bellen. En dat is natuurlijk super logisch. De smartphone is tegenwoordig een soort mini-computer en super goede camera in één. Alhoewel dat tweede bij veel smartphones nog stukken minder is. Dat is nou zo fijn aan de HUAWEI P smart 2019. Deze telefoon heeft namelijk een dubbele camera en kiest bij elk moment de beste instellingen voor je uit. Schijnt er te veel licht of is het te donker? No worries. De P smart 2019 fixt het voor je. Met deze telefoon ben je binnen no time influencer. Zo, helemaal ready om naar de Insta-waardige plekken van ons kikkerlandje te crossen. 

1. Foodhall Mout Hilversum
Foodhall Mout heeft een super stoere industriële look zowel van binnen als buiten. Nu heb je de mogelijkheid om op één plek direct meerdere foto's te maken. Na een zware fotosessie is er de mogelijkheid om lekker bij te tanken met overheerlijk (en veel) eten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah | 28 | Utrecht ❄️ (@sarahrebeccanl) op

2. Museum Voorlinden
In Museum Voorlinden in Wassenaar loop je door een wereld van illusies. Ieder kunstwerk is wel een Insta-foto waard. In dit museum kun je voor je Insta-feed dus vast vooruit werken. Méga handig. Zoals je ziet op de foto van queenofjetlags staan er super veel details op. Met het grote scherm van 6.21-inch van de HUAWEI P Smart 2019 krijg je alles mooi in beeld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

3. Polaberry Amsterdam
OMG. De plek zelf is al super schattig en dan heb je al het eten nog niet eens gezien. Bij Polaberry maak je een mega romantische foto in hartje Amsterdam en geniet je van je aardbeien met chocolade of een unicorn ijsje. Alles is echt zó Instagramproof!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door POLABERRY Amsterdam (@polaberry) op

4. Corner Bakery, Amsterdam - Oud West
Als je de hele dag zin hebt in mierzoete ontbijtjes is dit the place to be. De ontbijtjes die je krijgt zijn gewoon te mooi om op te eten. Om dit zoete kunstwerk niet te vergeten maak je hier natuurlijk eerst een toffe foto van. Met de HUAWEI P Smart 2019 camera voeg je ook simpel het bokeh effect toe. Dat is zo een foto waarbij jij en je wafels super scherp in beeld zijn en de rest daaromheen super blurry is. Met dit effect spring jij nog meer uit de foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kae Sutherland (@kaesutherland) op

5. Op de alpacaboerderij 
Want hoe cute is dit dan?! Foto's samen met dieren scoren altijd goed. Maar hoe leuk is het dat je niet je hond of kat op de foto neemt, maar een alpaca. Wij weten het wel. Door heel Nederland zijn er super veel leuke alpacaboerderijen. Neem hier een kijkje voor een alpacaboerderij bij jou in de buurt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door barbara decré (@barbaradecre) op

6. Museum Boijmans van Beuningen
We doen lekker leerzaam deze week want we gaan weer een museum bezoeken. Want ook het museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam is een pareltje voor je Instagram. Als jij hier een foto maakt stromen die likes sowieso binnen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

7. De grachten
Het fijne aan een shoot aan de grachten, is dat het er een hele hoop zijn en op meerdere plekken in Nederland. Je hoeft dus niet in de rij te staan voor jouw Insta-shootmomentje en niet per se naar Amsterdam. Je hebt grachten namelijk in Alkmaar, Utrecht, Haarlem, Friesland en nog véél meer. Insta-plekken zijn dichterbij dan je denkt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marije Zuurveld (@marijezuurveld) op

8. Pulitzer Amsterdam
Deze foto is nog maar het tipje van de sluier. Want niet alleen hotelkamers zijn prachtig, het hele hotel is een foto waard. Echt elk hoekje in dit hotel leent zich perfect als achtergrond van jouw Insta-foto. Het is misschien een beetje prijzig, maar je kunt er ook terecht voor een hapje en drankje. Doe dit bijvoorbeeld na een dag shoppen in de stad. Je hoeft met de HUAWEI P Smart 2019 trouwens niet bang te zijn dat je aan het eind van de dag geen batterij meer hebt. De batterij is zo sterk dat hij het volhoudt als je tien uur lang op 4G zit, tot achttien uur achter elkaar video's kijkt of 96(!) uur muziek afspeelt. Wow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

9. Hotel The Dutch Maastricht
Als je dit hotel binnenstapt lijkt het net alsof je op een feestje staat. Alles is kleurrijk en net een tikkeltje anders dan je gewend bent van andere hotels. Iedere hoek is anders en zeker weten Instagram-waardig. Super leuk om te combineren met een weekendje Maastricht. Want het is zeker een overnachting waard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door not your ʎɹɐuᴉpɹo hotel (@hotel_the_dutch) op

10. LOT&DAAN
Dit cafeetje is mega schattig en vooral fotogeniek. Ze hebben hangstoelen en roze muren. Hallo perfecte combi voor een leuke foto. O ja, die twee zijn niet alleen enorm fotogeniek, maar het eten ook. We love it.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ezgi Uslu (@ezgiuuslu) op


* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Huawei.  

Beeld: iStock