Lifestyle

Selfiequeens opgelet! Deze smartphone heeft alles wat je nodig hebt

Scroll jij dagelijks het liefst uren door Instagram heen? Ben jij langer bezig met het maken van de perfecte selfie dan met je huiswerk? Ben jij altijd op zoek naar het perfecte licht om er vervolgens achter te komen dat je batterij leeg is? Als deze punten je bekend voorkomen dan ga je dit nieuws geweldig vinden. Er is namelijk nu een smartphone voor alle meiden die dol zijn op het maken van foto's en wij vertellen je hier vandaag meer over.

Gebruik jij je telefoon tegenwoordig allang niet meer alleen voor bellen, maar vind jij het maken van selfies en andere Instagram-waardige foto's véél belangrijker? Goed nieuws, wij hebben een budget smartphone ontdekt pérfect voor influencers en meiden die houden van foto's maken. We hebben het over de HUAWEI P smart 2019 en vertellen je er in dit artikel alles over.

1. Dubbele camera
Maak je dagelijks tientallen foto's om vervolgens de beste uit te kiezen voor op je timeline? Met deze smartphone maak jij waarschijnlijk gelijk een stuk sneller de perfecte foto. De telefoon heeft namelijk aan de achterkant een dubbele camera en kiest per situatie de beste instellingen voor je uit. Daarnaast kan de camera zelfs op plekken met weinig licht (feestjes!) heldere foto's maken. Dus of je nu met je vriendinnen staat de dansen in de club of poseert aan de bar in een fancy restaurant, deze telefoon zorgt er altijd voor dat jij een mooie foto schiet.

2. Groot scherm
En dan willen we het nu even hebben met jullie over het beeldscherm. Want ja, deze verdient wel even de aandacht. We willen namelijk tegenwoordig het liefst een giga beeldscherm en deze telefoon heeft een 6.21-inch scherm. Perfect om dus lekker te bingewatchen vanaf je telefoon of je net geschoten foto's tot in detail te checken op dit grote scherm. Bonus: deze telefoon heeft ook nog eens een 'Eye Comfort modus', dit filtert het schadelijke, blauwe licht weg zodat je zorgeloos uren kunt bingewatchen. That's how we like it, right?

3. De batterij
Over bingewatchen gesproken... Vanaf nu geen paniek meer wanneer je geen stopcontact in de buurt ziet en tóch die ene serie wilt kijken. De batterij van deze telefoon gaat namelijk langer mee dan je gewend bent. Zo kun je tot wel tien uur lang internetten op 4G en tot achttien uur achter elkaar video’s kijken en als klapper op de vuurpijl: tot maar liefst 96 uur aaneengesloten muziek afspelen. Ja, je leest het goed dat is gewoon vier (!) dagen achterelkaar.

4. Selfie Artist
Net bespraken we de dubbele camera aan de achterkant met je, maar voor de meeste meiden is de camera aan de voorkant natuurlijk net zo belangrijk (lees: selfies maken). Gelukkig heeft Huawei daar ook aan gedacht, want de Selfie Artist merkt zelf op wanneer jij selfies maakt en zorgt er dan gelijk voor dat jouw selfies er nóg mooier uitzien.

5. Het design
We willen natuurlijk allemaal een goed werkende smartphone, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De HUAWEI P smart 2019 is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk: Midnight Black en Aurora Blue. De achterkant is glanzend waardoor 'ie er super fashionable uitziet. De ontwerper van de smartphone heeft er ook nog eens rekening mee gehouden dat wij onze telefoon écht veel gebruiken en er daarom voor gezorgd dat hij tegen een stootje kan. Yay!

De HUAWEI P smart 2019 is vanaf nu te koop voor € 249.

Beeld: Unsplash

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Huawei

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved