Lifestyle

Hier ontmoet je binnenkort Kalvijn en maak je kans op een exclusieve workshop van hem

Ben jij groot fan van de video's van Kalvijn? Eet jij dagelijks paprika's door deze YouTuber? En kijk jij z'n video's al sinds de Cinemates? Dan moet je deze zaterdag vrijhouden in je agenda. Je kunt jouw favoriete YouTuber namelijk ontmoeten en als jij één van de eerste bezoekers bent ligt er ook nog een geweldige verrassing op je te wachten.

Ontmoet Kalvijn
Alweer bijna tien jaar geleden begon Kelvin Boerma zijn een YouTube-kanaal TheKelVlog (remember!?), nu ongeveer tien jaar later (en meer dan een miljoen(!) abonnees verder) kun je niet meer om hem heen en is hij één van de grootste YouTubers van Nederland.

Volg jij Kalvijn al jaren en ga jij wekelijks stuk om zijn hilarische video's? Dan hebben wij iets voor je en je gaat het geweldig vinden, want op 16 februari kun jij Kalvijn himself namelijk ontmoeten. Aanstaande zaterdag is Kalvijn namelijk tussen 12:00 uur en 14:00 uur te vinden in de Huawei shop in MediaMarkt Amsterdam Arena en de eerste 50 bezoekers krijgen een speciale verrassing! Benieuwd wat? Lees snel verder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kelvin (@kalvijn) op

Gesigneerd boek 'Van Niks naar Clicks'
Ben jij er zaterdag bij? Zorg er dan voor dat je één van de eerste 50 bezoekers bent, want dan scoor je naast een toffe selfie met je YouTube-held Kalvijn ook nog eens een gesigneerd exemplaar van zijn boek 'Van Niks naar Clicks'. Hoe je in een mum van tijd een perfecte selfie maakt? Dat lees je hier.

Behoor je helaas niet tot de eerste 50 bezoekers? No worries! Want bij aanschaf van de Huawei P Smart 2019, krijg je een gratis gesigneerd exemplaar. Kun je gelijk een toffe selfie maken met Kalvijn!

Huawei P Smart 2019
Waarom zoveel influencers de Huawei P Smart 2019 gebruiken? Dat is onder andere omdat deze telefoon een supergoede camera heeft aan de voorkant (voor de perfecte selfie!), de batterij gaat superlang mee én is ook nog eens lekker betaalbaar (€249). Benieuwd naar deze smartphone? In dit artikel lees je er alles over.

WIN: een workshop met Kalvijn
Jij vraagt je natuurlijk af hoe jij kans maakt op een workshop van Kalvijn. Nou dat is hartstikke makkelijk. Je deelt de selfie die je zaterdag 16 februari hebt gemaakt met Kalvijn via Instagram en de leukste foto's worden geselecteerd. Ben jij één van de gelukkigen? Dan mag jij deelnemen aan de exclusieve workshop in maart*. Yay!

* de datum wordt later bekend gemaakt.

Beeld: Brunopress

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Huawei.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved