News

Zo kun je de eerste 3 afleveringen van Temptation Island achterelkaar kijken

14 februari staat dit jaar niet in het teken van onze lover, maar in het teken van Temptation Island. Vanaf volgende week donderdag wordt ons favoriete programma weer uitgezonden en ze trappen het seizoen af met maar liefst twee afleveringen. Alsof je dan nog niet genoeg hebt gezien is er een manier om maar liefst drie afleveringen achterelkaar te kijken en hier lees je hoe.

3 afleveringen Temptation Island 2019
Op donderdag 14 februari heb jij de hele avond vrij gepland, want jij zit samen met je vriendinnen voor de buis voor de eerste aflevering Temptation Island. Hoewel RTL ons eerst moest teleurstellen dat de eerste aflevering van 7 naar 14 februari werd verplaatst, maakten ze dit al snel goed door een dubbele aflevering uit te zenden volgende week. Yay! Maar kun jij geen genoeg van Temptation Island krijgen, dan hebben wij nog méér goed nieuws voor je.

Lees ook: Dit zijn de koppels van Temptation Island 2019

temptation island 2019 verleiders

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om 20:030 uur bij RTL 5 met een dubbele aflevering, maar er is dus een manier om volgende week donderdag ook de derde aflevering al te kijken. Als je een Videoland-abonnement hebt kun je daar namelijk ook de derde aflevering al bekijken. Joehoe!

Bron: RTL Boulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved