News

Dit zijn de koppels van Temptation Island 2019

Vorige week lieten wij jullie al zien welke mannen en vrouwen de taak op zich namen om de koppels te verleiden tijdens Temptation Island 2019, maar tot vandaag wisten wij nog niet wie de koppels waren. Om de maandag dan ook maar gelijk goed in te luiden late wij jullie vandaag de koppels zien en kan het feest bijna beginnen.

Laten we beginnen met de video...

Demi (22) en Sydney (21)
Dit koppel is onafscheidelijk. Ze zijn nog nooit lange tijd zonder elkaar geweest en Temptation Island moet uitwijzen of ze tegen verleiding kunnen zonder dat ze bijelkaar zijn.

Milou (23) en Heikki (24)
Milou is erg jaloers en controleert Heikki dagelijks, ze weet zelfs alle wachtwoorden en pincodes van haar lover. Temptation Island is daarom ook de ultieme test of ze Heikki ook kan vertrouwen zonder dat ze in de buurt is.

Laura (21) en Roger (23)
Toen Laura besloot om voor een paar maanden naar Spanje te gaan hebben de twee 'regels' voor elkaar gemaakt, waaronder niet te veel drinken en niet alleen uitgaan, alleen hebben zij zich beiden niet aan gehouden. Ze hanteren daarom terug in Nederland nog steeds de regels en het hangt van Temptation Island af of ze de regels laten vervallen....

Rodanya (20) en Morgan (20)
Morgan is al twee keer vreemd gegaan en dit is dan ook de allerlaatste kans voor Morgan om te bewijzen dat hij wel te vertrouwen is.

Extra aflevering
Temptation Island 2019 is vanaf 14 februari te zien om 20:30 op RTL5 met een dubbele(!) aflevering. Yay!
Baal jij ook als een stekker dat de nieuwe aflevering niet eerder op Videoland staat? Houd je abonnement toch nog maar even aan,  want op 14 februari verschijnt daar een driedubbele aflevering.

Bekijk hier de beelden van de ontmoeting tussen de koppels en verleiders.

Bron: RTL Boulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook